Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 juni 2016

Hans Spekman ont-Turkiseert de PvdA eigenhandig....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De namaak socialist, PvdA oplichter Spekman vond het welletjes, 'DENK', een nieuwe beweging, waarvan de oprichters ex-PvdA zijn en van wie de ouders van Turkse komaf zijn, komt steeds vaker in het nieuws en dat steekt Spekman. Daarnaast werd hij al schijtziek van het feit, dat half Nederland het de PvdA kwalijk nam, dat men deze Armeense genocide ontkenners en Erdogan likkers in de partij had toegelaten.

Vandaar dat hij op zoek ging en een 'passend gevalletje' in de annalen van de PvdA vond, waarin werd beschreven hoe de partij in 2014 een aantal jonge, nieuwe PvdA leden de deur had gewezen, doordat men werd gewaarschuwd voor het feit, dat het hier om Turkse nationalisten ging.......

Eén en één is twee dacht Spekman: de partij was wel degelijk alert als het om figuren ging, die je beter niet in je partij kan hebben, zoals Erdogan getrouwe nationalisten en de PvdA had ze bovendien meteen de deur gewezen.......

De grote vraag die overblijft is dan wel: waarom maakt Spekman dit nu bekend en niet twee jaar geleden? Het is wel duidelijk: naast het nu vrijpleiten van de PvdA i.v.m. het hiervoor benoemde Turkse nationalisme, wilde men in 2014 liever niet toegeven, dat men bijna geheel foute figuren had toegelaten tot de partij en dat dit alleen is voorkomen, door een tipgever van buiten de partij.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Mensen, laten we hopen, dat de hypocriete PvdA leugenaars bij de volgende verkiezingen geheel van de kaart worden geveegd, de partij is overrijp, sterker nog: totaal verrot!!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten