Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 17 juni 2016

Ploumen zeer, zeer blij met EU akkoord over fout goud en tin...... OEI!!!

Amnesty International liet gisteren weten bijzonder teleurgesteld te zijn over het EU besluit aangaande fout goud en tin. Dit zijn grondstoffen waarmee terreurgroepen in conflictgebieden (vooral in Afrika) zichzelf financieren.....

Amnesty is niet te spreken over het feit, dat men niet halffabricaten heeft meegenomen in het besluit..... A.I. stelt nog, dat nu maar de helft van het ingevoerde goud en tin van onbesproken afkomst is....... ha! ha! ha! ha! ha! 'Beetje erg' naïef, allemachtig!!

Terreurgroepen gaan nu gewoon direct leveren aan de gebruikers van deze grondstoffen in met name Azië en zo komen hun goud, tin en andere grondstoffen, alsnog de EU in........ Amnesty heeft gelijk, als het stelt, dat dit een waardeloos besluit is, maar dan één deel van dit EU besluit wel ophemelen, zoals Amnesty doet, is te zot voor woorden!!

PvdA helleveeg en leeghoofd Ploumen zei zeer, zeer blij te zijn, met het EU besluit..... ha! ha! ha! ha! ha! Precies zoals we deze idioot kennen!! Overigens dat 'zeer zeer blij', heeft ze waarschijnlijk van de grijnzende, wanpresterende VVD idioot Rutte overgenomen, daar ze het wel interessant vond klinken, toen hij het Nederlandse volk in de EU te kakken zette over het Oekraïne-referendum en in zijn kromme Engels stelde 'totally, totally' tegen referenda te zijn......... Het Oekraïne-referendum dat hij en zijn afbraakkabinet niet zullen volgen!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'tin'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten