Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 juni 2016

Van der Steurs bemoeienis ging 'wat' verder dan geestelijke ondersteuning van Opstelten....

Het volvette VVD leeghoofd van der Steur, die godbetert de uitgezakte VVD oliebol Opstelten assisteerde in de periode voorafgaand aan diens opstappen vanwege de Teevendeal en de 'bonnetjesaffaire', is daarvoor weer in opspraak. Dat assisteren van Opstelten, door van der Steur en Dijkhoff, was allang bekend en daarom was ik gisteren nogal verbaasd, dat er zo'n ophef ontstond over de volgende 'openbaring' in de media:

Van der Steur gaf niet alleen geestelijke steun aan Opstelten, voorafgaand aan het opstappen, van deze levend geworden mislukking. Van der Steur gaf ook advies over de tekst van de brief, die Opstelten aan de Kamer zond (waar van der Steur NB Kamerlid was...). Oké, wel vreemd, maar dat was toch te verwachten. Er was destijds niemand die zich openlijk afvroeg, waaruit de steun van van der Steur en Dijkhoff nu eigenlijk heeft bestaan.

Wat pas echt vreemd was, is het feit dat deze twee VVD hufters van der Steur en Dijkhoff, die zo dicht op de Teevendeal hadden gezeten en die Opstelten kennelijk adviseerden de boel te ontkennen en vertragen, respectievelijk de functie van minister en staatssecretaris kregen toegewezen....... Vreemd genoeg werden daar destijds maar weinig woorden aan vuil gemaakt in de reguliere media, daar men blijkbaar dacht: 'moet kunnen.....'

Kortom (en nogmaals): het is een aanfluiting, om niet te zeggen totaal belachelijk, dat de twee versleten sierkwasten Opstelten en Dijkhoff met zo'n dubieus recent verleden, NB van dezelfde misdadigers partij VVD, werden aangesteld om zo'n belangrijk ministerie te leiden, een ministerie waar de hoofdtaak misdaadbestrijding is!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten