Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 juni 2016

Steeds minder kernwapens in de wereld..... Ja, maar de overblijvende zijn wel krachtiger of zelfs 'inzetbaar....'

Gisteren in het Radio1 nieuws van 11.00 u. het bericht dat er 'steeds minder kernwapens in de wereld zijn........' Een bericht om het publiek vooral in slaap te sussen. Het vervolg luidde, dat er tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog 70.000 kernwapens waren en nu (nog maar) 15.000...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, i.p.v. de wereld zo'n 40.000 keer te kunnen vernietigen, kan dit nu nog maar zo'n 30.000 keer.

De Nobelprijs voor de Vrede winnaar Obama is naarstig bezig het kernwapenarsenaal te vernieuwen, waardoor de Russen zich genoodzaakt zien hetzelfde te doen, dus i.p.v. verdere afbouw kiest de VS voor vernieuwing van de wapens...... U weet wel dezelfde Obama die bij de herdenking van Hiroshima niet een excuus kon maken voor de grootste oorlogsmisdaad ooit door de VS begaan: het eerste onterechte gebruik van een atoombom, wat kort daarna nog eens (en weer ten onrechte) werd herhaald op Nagasaki....... Gelukkig is daarna nooit weer een atoombom als wapen gebruikt, althans als je alle proeven met deze belachelijke wapens even vergeet.........

Dezelfde Obama met z'n vrome praatjes over het verder willen terugdringen van het aantal kernwapens, wat een smerige valse slang, gadver!!

Een paar weken gelden werd er nog gemeld, dat het Pentagon i.p.v. het kernwapen als afschrikkingsmiddel (dus defensief) te gebruiken, men daar nu atoomwapens als eerste aanvalswapen, dus offensief wil gebruiken....... Dat is nog minstens een extra Nobelprijs voor de Vrede waard!!!!

Bovendien is een deel van de nieuwe generatie kernwapens, nog krachtiger, dan de VS voorheen in voorraad had, daarnaast heeft de VS 'tactische kernwapens' ontwikkelt, die 'inzetbaar' zouden zijn op het slagveld......

Zie ook het volgende artikel op het blog van Stan van Houcke: 'NATO Is War Machine For U.S. Financial Elite'

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten