Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 26 juni 2016

Jesse Klaver geeft Britten na Brexit niet 't beste servies mee....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De 'peilingsbliksem' is GroenLinks, of zeg, maar AsgrauwRechts, al geruime tijd geleden in de zieke partijtop geslagen. Men ziet zich al meeregeren en als echte baasjes hoor je de (overwegend manlijke) top meer en meer neoliberaal meebrommen op de radio.

Afgelopen vrijdag gaf GroenLinks oplichter Jesse Klaver zijn commentaar op de uitslag van het Brexit-referendum (BNR rond 9.53 u.). De potsierlijke idioot stelde dat hij de Britten niet het beste servies mee wil geven...... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof 't om een echtscheiding gaat en GroenLinks één van de twee partners is, de partner die achterblijft in het eerder gezamenlijke onderkomen....... Wat 'n achterlijke gladiool, jezus!!

Zoals u wellicht al begrepen had, liet Klaver het daar niet bij, de flapdrol stelde dat de Britten niet moeten denken dat ze toegang houden tot de EU markt....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De arrogante drollenpoetser! Alweer: waar haalt hij het lef vandaan, te denken dat GroenLinks ook maar iets in de melk te brokken heeft??!! Het domme, gore lef om Groot-Brittannië ook maar met iets te dreigen!!!

De EU heeft belang bij handel met GB en niet alleen andersom!! Wil Klaver de Britten soms sancties opleggen? De mislukte zakkenwasser vergeet even, dat GB, na Duitsland de grootste afnemer is van Nederlandse producten en diensten!! Wil Klaver, mocht GroenLinks groot blijven met de verkiezingen volgend jaar*, Nederlandse bedrijven failliet laten gaan, alleen om GB te kunnen straffen????

Gelukkig heeft Klaver, noch GroenLinks iets te zeggen over de handel met GB en vice versa!!

* Verkiezingen die bijna zeker dan pas plaatsvinden, daar diverse 'oppositiepartijen' al hebben laten weten (bijvoorbeeld na de 30ste blunder van van der Steur in amper een jaar tijd), dat ze van der Steur niet naar huis willen sturen, 'zo kort' voor de verkiezingen in 2017!!! Met andere woorden: het kabinet kan flikken wat het wil, de 'oppositie wil' zelfs een zwaar blunderend minister of staatssecretaris niet naar huis sturen, laat staan een heel kabinet!!


Zie ook: 'Sofie in 't Veld wil als reactie op de Brexit, de EU alle macht geven........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Van Haersma Buma over de Brexit....... Zandzakken voor de deur en sluit de luiken!!'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, de u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten