Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 juni 2016

Vroege Vogels heeft geen probleem met Sea Life en garnalenvangst.........

Afgelopen zondag in Vroege Vogels (Radio1) o.a. Irene Kingma, met een verhaal over haaien in de Noordzee, alle soorten die er leven en de forse teruggang in aantal van deze miljoenen jaren oude diersoort. Tijdens het gesprek werd terloops verteld over een aflevering van Vroege Vogels, waarin men meeging aan boord van een garnalenvissersboot.........

Uiteraard heeft men in die aflevering geen kwaad woord gesproken over deze visser, die ongetwijfeld iets duurzamer zal werken, dan zijn/haar collega's........ Sinds wanneer maakt Vroege Vogels reclame voor vissers?? Visserij is de bedrijfstak, waar dieren op de gruwelijkste manier worden vermoord!!

Dat was 't nog niet mensen: Kingma werkt samen met Sea Life aan een haaienproject en diezelfde zondagmiddag zou men op het Scheveningse strand een meer dan levensgrote haai maken. Voor Sea Life een 'mooie manier' om haar bestaan te legitimeren......... Je doet wat voor haaien en klaar is kees.....

Zee- en zoetwatervissen, plus zoogdieren horen niet thuis in aquaria maar in de zee!! Ik heb de pest aan de uitspraak: "Dat is zo 2015" (en alle andere jaartallen), op deze regel wil ik één uitzondering maken: "Dieren in kooien en aquaria tentoonstellen voor publiek is zóóóó 19de eeuws!! (en feitelijk barbaars.....).

Voor meer berichten na.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dat geldt niet voor de labels: Sea Life en I. Kingma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten