Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 27 juni 2016

Glen Schoen 'analyseert' anti-terreurmaatregelen Amsterdam voor 'dance' evenement Sensation......... AAAAJAAAAAAJAAAAAAAJ!!!

Amsterdam heeft 'een signaal ontvangen' dat 'past binnen het landelijke dreigingsbeeld, dat al sinds 2013 substantieel is', aldus het bericht van het Parool, waarin wordt gemeld, dat Amsterdam extra veiligheidsmaatregelen neemt bij het komende 'dance' evenement 'Sensation', a.s. weekeinde.

Dat signaal is waarschijnlijk gekomen van de lamme organisatie 'Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid' (NCTV), die ook wat te doen moeten hebben en daar middels angstzaaien behoorlijk in slagen....... Bovendien als je keer op keer om meer geld zeurt, moet je wel zorgen dat de angst er bij de bevolking goed in blijft zitten!!

Dat ook deze angstzaaierij uit de koker van de NCTV blijkt wel uit de woorden van NCTV woordvoerder Edmond Messchaert in het Parool: "We leven helaas in een tijdsgewricht waarbij je continu dit soort afwegingen moet maken. We doen dat juist vanuit het oogpunt om dit soort evenementen door te laten gaan." De NCTV is 'nauw' betrokken geweest bij de beslissing van de Amsterdamse politie, gemeente en justitie om extra maatregelen te nemen. "We staan dan ook vierkant achter dit besluit." ha! ha! ha! ha! ha! Ja, daar waren we 'al niet' bang voor Messchaert!!! Dat 'nauw betrokken' is wel een erg vreemde aanduiding voor het zelf aan de bel trekken bij Amsterdam!!

Vanmiddag was Glen Schoen bij BNR te horen, hij is 'beveiligingsconsultant' en liet de luisteraar zijn 'deskundige kijk' op e.e.a. horen. Na wat opendeuren merkte hij op, dat dit duidt op een terrorisme dreiging........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Je meent 't??!!!!

Vuilnisman, mag deze overrijpe zakkenwasser a.u.b. mee? We zijn 'm spuugzat!!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten