Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 juni 2016

Joris Luyendijk ziet veel onafhankelijke journalistiek in Nederland....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het succes is Luyendijk waarschijnlijk als een blikseminslag in de hersenpan geslagen. Gistermiddag (Radio1 rond 13.45 u.) hoorde ik hem aan godbetert Kijne vertellen, dat de dagbladjournalistiek in Nederland, in tegenstelling tot Groot-Brittannië, nog onafhankelijk is, want de grote kranten zijn niet in handen van 4 grote concerns, dan wel miljardairs....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ik weet niet hoe Luyendijk de grote concerns ziet, waartoe de reguliere Nederlandse kranten behoren, op een kleine uitzondering na dan wel te verstaan. De namen die Luyendijk als 'onafhankelijk voorbeeld' gaf, liegen er niet om: de Telegraaf (ha! ha! ha! ha! ha!), de Volkskrant en de NRC..... ha! ha! ha! ha! ha!

Dit zei Luyendijk tegen Kijne, Chris Kijne dezelfde enorme klootzak, die zich journalist durft te noemen, waar deze een paar jaar geleden opmerkte, dat hij zich voor kan stellen, dat hij 'in het algemeen belang', niet alles zal berichten, wat onder z'n ogen komt..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hé Luyendijk, wordt wakker en gebruik je verstand weer!

Ja nog even over die Kijne: hoe is het in godsnaam mogelijk, dat de NOS, een 'onafhankelijke zendgemachtigde', deze waardeloze klootzak, die eerder toegaf geen onafhankelijk journalist te zijn, naar Londen stuurde om het EU-referendum te verslaan...???

Trouwens een belachelijke uitzending op Radio1 (van 12.00 u. tot 14.00 u.): er viel weinig te verslaan, daar er bijvoorbeeld geen 'exit polls' waren. Het was dan ook twee uur lang oeverloos gelul met Nederlanders in Londen (uiteraard voor 95% tegenstanders van een Brexit), afgewisseld met wat uitlatingen van Britten en nog meer Nederlandse propaganda voor het in de EU blijven van Groot-Brittannië, zoals we dat de afgelopen weken massaal over ons heen kregen op Radio1........
Walgelijk en totaal overbodig!!!

Mensen, gelukkig hebben de Britten gekozen tegen de EU en voor een Brexit en dat na een paar maanden hoofdzakelijk reclame voor de EU en tegen een Brexit op alle BBC kanalen. Gezien dit 'offensief' kan je gerust stellen, dat bij een normale verslaggeving voorafgaand aan het referendum, de winst voor een Brexit veel groter was geweest!! Later meer over de uitslag en een aantal belachelijke opmerkingen t.a.v. de Brexit, o.a. gedaan door de wezenloos Rutte, die godbetert premier van dit land mag spelen.

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande op één van de labels, die u onder dit bericht kan terugvinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten