Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 18 juni 2016

Ploumen: 'de Turkije-deal is niet ideaal en verdient uitwerking....' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hare hufterige PvdA leeghoofdigheid Ploumen is het niet eens met het besluit van Artsen zonder Grenzen (AzG, of de Franse afkorting: MSF), geen subsidie meer aan te nemen van de afzonderlijke EU lidstaten (5% van de jaarlijkse AzG inkomsten). Dit daar deze organisatie niet wenst mee te werken aan de uiterst inhumane en schunnige Turkije-deal....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, daar had Ploumen nu juist organisaties als Artsen zonder Grenzen voor nodig: de legitimatie voor het zwaar schenden van het VN Vluchtelingenverdrag met de uiterst inhumane en schunnige Turkije-deal!!

Volgens Ploumen is de Turkije-deal niet ideaal en verdient deze verdere uitwerking....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zo, dat is wel weer het eufemisme van de maand! Nee, het is niet ideaal als je het VN Vluchtelingenverdrag schendt en mensen terugstuurt naar een land, waar ze hun leven niet veilig zijn!! Een land waar ze geen toekomst hebben, ondanks alle mooie toezeggingen van de reli-fascistische Erdogan misdadigersbende.........

Al in 2013 sloot de EU een akkoord met Turkije voor de humane opvang van vluchtelingen. Van dat geldt bouwde Turkije provisorische gevangenissen in onherbergzame gebieden, gevangenissen waar ngo's als Artsen zonder Grenzen, advocaten, journalisten en mensenrechtenorganisaties niet welkom zijn....... Gevangenissen waar hele gezinnen werden en worden opgesloten, soms voor maanden op rij en waar de gevangenen na afloop de grens over worden gestuurd, recht het oorlogsgebied in..... Daar kreeg Turkije van de EU in 2013 honderden miljoenen euro's aan belastinggeld voor, uiteraard verdween een deel in de zakken van Erdogan en zijn roversbende...... Echter van een meer humane opvang van vluchtelingen kwam het niet in Turkije, precies zoals dit ook nu weer niet gebeurt!!

Jeroen Leenaers, van de EVP, de EU partij waarvan het CDA deel uitmaakt, moest ook nog even commentaar op Artsen zonder Grenzen leveren. Hij stelde dat AzG ongelijk heeft..... Al erkende de drollenpoetser nog wel, dat AzG gelijk heeft wat betreft de vaststelling van deze ong, dat er grote onwil bestaat bij meerdere EU lidstaten, vluchtelingen over te nemen van Turkije........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, die 'christelijke' bedrieger durft wel hè? Hij maakt NB deel uit van de EVP, een partij die bomvol reli-fascistische Oost-Europese partijen zit, partijen die niet één vluchteling, dan wel een paar, alleen christelijke, vluchtelingen willen opnemen!!

Daarnaast hebben die partijen, overigens precies als het CDA, fiks commentaar op Turkije, wat betreft mensenrechtenschendingen en schending van het VN Vluchtelingenverdrag, maar willen ze wel dat vluchtelingen daar op'gevangen worden' (gehouden)........... Wat een smerige hypocrieten, gadverdamme!!!

Vergeet verder niet, dat de vluchtelingenstromen zijn veroorzaakt door westerse interventies en machinaties!! Interventies en machinaties, waar ook de EVP leden zich achter schaarden.........

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten