Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 juni 2016

Rutte, Pechtold en Samsom hebben geen trek in het ultieme democratische 'instrument': een (EU-) referendum.........

De neoliberale D666 pooier Pechtold en PvdA kampioen-volksverlakker Samsom lieten gisteren geheel parmantig weten, dat zij geen behoefte hebben aan de mening van het Nederlandse volk over de EU en daar wel of niet aan blijven deelnemen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waarom verbaasd me dat nu helemaal niet van die twee 'democraten....???'

Overigens liet VVD superkwezel Rutte gisteren in de Kamer weten, dat er geen Nexit-referendum zal plaatsvinden in Nederland........ Het is maar dat u het weet, Rutte heeft gesproken, punt uit!!

U snapt natuurlijk wel, waarom Rutte, Samsom en Pechtold dit stelden? Juist! deze wanpresterende grofgraaiers weten dat een Nexit-referendum een fikse meerderheid aan voorstemmen zal opleveren!! Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat u ook maar iets te zeggen krijgt, over de ondemocratische neoliberale EU, de EU die tegen uw zin al heel wat macht heeft weten te bemachtigen, macht door Nederlandse politici weggegeven...... Hier spreek ik over Nederland, maar dit geldt uiteraard ook voor de andere lidstaten.

Zie ook: 'Sofie in 't Veld wil als reactie op de Brexit, de EU alle macht geven........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Van Haersma Buma over de Brexit....... Zandzakken voor de deur en sluit de luiken!!'

       en: 'Brexit zou oorzaak zijn voor volgende financiële crisis...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Jeremy Corbyn krijgt schuld voor Brexit......'

       en: 'Vaticaan belazert pro-Brexit stemmers........ Paus hoofdverdachte???'

Lees voor analyses die er toe doen, wat betreft de Brexit: 'Why The British Said No To Europe' en: 'BREXIT – A New Dimension – New Hope for Europe'


Een Nexit nu!!

Voor meer berichten n.a.v het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden. Lees vooral de berichten, die het label 'Brexit' oplevert, mocht u die nog niet hebben gelezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten