Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 juni 2016

Kamp belazert bijna jankend de bewoners van Schiermonnikoog.........

Weer ongelofelijk mensen: gistermiddag hoorde ik Kamp, die bijna jankend aan de Kamer liet weten, dat het gebruik van fossiele brandstoffen voorlopig noodzakelijk zal zijn........ Ik zal u niet zeggen wat daarop mijn reactie was, maar er kwamen wel een duidelijk godverdomme en vuile oplichter in voor.....

BNR meldde in het nieuws van 16.00 u., dat de gasboringen op Schiermonnikoog niet door mogen gaan, een grote Kamermeerderheid was daarop tegen. Dom genoeg dacht ik onmiddellijk dat de proefboringen niet door zouden gaan, daar zou immers over gesproken worden....... Zoals u al uit mijn woorden proeft, dat was niet de uitkomst.........

De presentator sprak met verslaggever Laurens Boven, die in Den Haag bij het protest van Schier bewoners was en met hen de discussie in de Kamer volgde. Boven zei dat hij niet wist of de proefboringen nu wel of niet zouden doorgaan, dat moest hij nog even aan Kamp vragen.......

Kamp stond bijna te janken in de Kamer, toen de oplichter o.a. stelde, dat duurzame energie bij hem op nummer één staat, maarrrrrr...... 'We zijn voor 90% afhankelijk van fossiele brandstoffen', zo stelde Kamp, die o.a. toevoegde dat wanneer hij niet naar gas zou laten boren, hij geen knip voor z'n neus waard zou zijn en dat hij het land aan de gang moet houden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als dat aan Kamp had gelegen, had de boel allang stil gestaan en had men geweten, dat Kamp inderdaad geen knip voor z'n neus waard is, jezus wat een oplichter!!

Net als zijn partij, de misdadigersbende VVD, is Kamp geen knip voor z'n neus waard en al helemaal niet op het gebied van duurzame energie!!! Als er godverdomme één partij is, die dit een paar decennia lang heeft tegengehouden is het de VVD wel!! Als we veel eerder op zonne- en windenergie, en geothermische energie (aardwarmte) hadden ingezet, hadden we zelfs een fiks aantal bedrijven meer gehad, die gespecialiseerd waren geweest op die gebieden!!

Eén ding is zeker: de VVD is hoofdverantwoordelijk voor het feit, dat Nederland wat betreft duurzame energie, net als de luchtkwaliteit, achteraan loopt in de EU!!!

Er is gisteren helemaal geen streep gezet door de proefboringen bij Schiermonnikoog, de PvdA heeft Kamp zelfs toestemming gegeven op een groot aantal kleine gasvelden, naar gas te boren en deze te winnen...... PvdA oplichter Vos liet z'n ware vals duurzame kop nog eens goed zien, toen hij stelde, dat proefboringen aan de randen van de gasvelden weliswaar mogelijk zijn, maar dat de bedrijven zoals Engie (voorheen het gore GDF SUEZ) echt geen proefboringen zullen uitvoeren als ze weten dat ze toch geen gas mogen winnen........ En bent u ooit in uw leven op zo'n manier 'gerustgesteld??' Ik niet!!

Alsof knuppellulletje Vos niet weet, dat er volgend jaar verkiezingen zijn en dat zijn partij het uitermate slecht doet....... Met andere woorden: voor hetzelfde geld krijgt Engie volgend jaar toestemming gas te winnen vanonder een Natura 2000 gebied.......

Kortom: de bewoners van Schiermonnikoog en het Nederlandse volk hebben gisteren het zoveelste oor aangenaaid gekregen door de PvdA en Kamp in het bijzonder!!

Hier een link naar het bericht dat de NOS maakte n.a.v. het Kamerdebat, met de kop: 'Kamer verbiedt gaswinning Wadden, Schiermonnikoog onzeker.......' ha! ha! ha! ha! De NAM wint allang gas vanonder de Waddenzee en dat onzekere Schiermonnikoog is na het Kamerdebat een stuk zekerder, dan deze lamme kop doet vermoeden!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten