Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 juni 2016

Westland heeft gelukkig op tijd ingegrepen, alles mooi kort en groen >> geen vliegend tuig meer te zien!!

Een paar weken geleden moest ik nog het treurige nieuws brengen, dat de eens groene bermen in het Westland gekleurd waren als een ordinaire kermis, rood, geel, wit, roze en zelfs blauwe bloemen hadden zich agressief vermenigvuldigd en het was er één grote orgie van bevruchtende insecten als bijen en vlinders........*

Vorige week, de 29ste mei, ondernam ik een expeditie naar 'de groenste gemeente van Nederland', nadat mijn web-brievenbus zo ongeveer ontplofte van de hartenkreten en wanhoop betuigingen van Westlanders, die ten einde raad waren. Gewapend met een mattenklopper, om CDA krielkip-burgemeester van der Tak z'n gore blote bips mee af te rossen, toog ik richting Westland.

Mensen, ik moet eerlijk toegeven, dat m'n hart van vreugde een huppel maakte, na de ordinaire felgekleurde bermen van Den Haag, gevuld met vliegend tuig als bijen, hommels en vlinders, die met hun orgies bezig waren, waren de bermen over de gemeentegrens in het Westland keurig kort gemaaid..... Echt mensen als ik daaraan terugdenk springen de tranen van geluk en ontroering me weer in de ogen.

Geen bij, vlinder, vlieg, mug of hommel te zien, heerlijk!! Gelukkig hadden de betreffende groen bedrijven, die e.e.a. hadden gemaaid, de lege plastic flessen, blikjes, glas en diverse verpakkingen in de bermen laten liggen. Het Westland is immers de enige plek op aarde:

  • de plek waar glas, blik en andere troep zichzelf omzet in een organische stof, die goed is voor grasgroei en tegen het opkomen van het vreselijke verschijnsel bloemen........
  • die niet zal worden getroffen door de klimaatverandering, 
  • waar men geen last heeft van plasticsoep, dan wel waar men mee helpt deze in stand te houden en te laten groeien, 
  • waar men weet dat landbouwgif zelfs in grote hoeveelheden, niet schadelijk is voor de volksgezondheid, 

Wat betreft de bijensterfte, weet men in het Westland, dat de wetenschap genetisch bezig is zelf bevruchtende planten te maken!

Westland de groenste gemeente van Nederland! Het moet maar eens afgelopen zijn, met die leugens, dat het klimaat opwarmt, dat er teveel gif in het milieu en het voedsel zit, dat de bijen en vlinders uitsterven (bovendien wie mist die ondieren nu echt???)........ Heil Westland, heil van der Tak!

Overigens heeft men in het Westland voor alle zekerheid al een enorme hoeveelheid Roundup (Monsanto) opgeslagen en mocht dit heilzame middel onverhoopt toch verboden worden, kan men daar tot 2050 door-dood-spuiten..... Heerlijk!!

Het Westland gelukkig weer de groenste gemeente van Nederland, houzee!!

* Zie: 'Westland, de 'groenste gemeente van Nederland', is schokkend lelijk gekleurd!!'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten