Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 juni 2016

Cameron nam juiste beslissing op uitslag Brexit-referendum!

De regelmatige bezoeker van dit blog weet, dat ik op z'n zachtst gezegd niet gesteld ben op de Britse premier Cameron. Cameron is dom, inhumaan en ronduit een schoft. Dagelijks gaan door zijn toedoen 4 miljoen Britse kinderen met honger naar school...... Zijn politiek bestaat eruit zo veel mogelijk, middels 'dappere taal' het vel bij het grootste Britse bevolkingsdeel over de oren te trekken, waar hij grote bedrijven en welgestelden bevoordeelt, op een manier dat het een lieve lust is...... Overigens is dit de politiek, die in het grootste deel van de westerse landen word gevolgd, zoals Nederland; kortom neoliberalisme in optima forma!!

Nu moet ik eerlijk toegeven, dat ik vanmorgen voor het eerst bewondering had voor deze plork, toen Cameron aankondigde, dat hij over 3 maanden zal opstappen, kom daar eens voor in Nederland! Sterker nog: Cameron begon niet als Rutte eerder dit jaar, na het Oekraïne-referendum, te stellen dat er nog eens goed op de uitslag moet worden gestudeerd (waar we tot op heden niets meer over hoorden...)........

Cameron accepteert de uitslag en stelde in duidelijke taal dat het referendum gevolgd zal worden en dat Groot-Brittannië uit de EU zal stappen!! Daar kunnen Nederlandse politici en m.n. Rutte een voorbeeld aan nemen!!

Mijn felicitaties aan het Britse volk, hun land onttrekt zich aan de breidel van Brussel en kan niet, zoals Griekenland, door de EU naar de kloten worden geholpen!! Bovendien zijn ze van de enorme hufter Cameron af!! On een achterlijke uitspraak te gebruiken: 'een win win situatie!'

Nu nog Jeremy Corbyn aan het bewind en het land kan eindelijk werken aan een leefbare maatschappij voor iedereen, een maatschappij waar de arbeiders hun afgenomen rechten terugkrijgen en behouden! Een maatschappij waar iedereen fatsoenlijk kan rondkomen en kinderen niet met honger naar school behoeven te gaan!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

PS: Rutte wist vanmorgen, voor hij vertrok naar Brussel, niet veel anders uit te spreken, dan het woord 'stabiliteit', verwerkt in een aantal opendeur herhalingen...... Nederland is voorzitter van de EU, toen Rutte vertrok was er geen buitenlandse verslaggever te bekennen om hem te vragen naar een reactie op de Brexit...... ha! ha! ha! ha! ha! In het buitenland weet men wat Rutte waard is: nul komma nada!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten