Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 18 juni 2016

Plasterk 'komt op voor de kijker', terwijl hij deze dubbel laat betalen........

Nadat het 'leuke PvdA rode hoedje zonder baard', Plasterk in januari jl. nog het voornemen had, reclames op de internetpagina's van publieke zenders te verbieden, daar deze marktverstorend zouden zijn, kwam hij afgelopen week met hetzelfde verhaal, al durfde hij nu de belastingbetaler als slachtoffer aan te wijzen......

Volgens Plasterk is het onterecht, dat de kijker, die al belasting betaalt voor programma's van de publieke omroep, voor het terugzien van die programma's nog eens wordt lastiggevallen met reclames, volgens Plasterk soms wel 30 seconden lang.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De vuile oplichter! Sinds kort moet je voor het nazien van programma's van de publieke omroep, ik geloof twee weken na uitzending, geld betalen...... Dit betekent, dat de kijker drie keer moet betalen, de eerste keer via de belasting, de tweede keer voor het nazien van het al betaalde programma en de derde keer voor het verplicht moeten uitzitten van reclames!!

Kortom: Plasterk maakt zich zogenaamd sterk voor de kijker, terwijl hij deze al dubbel uitneemt!!

Wat betreft de publieke radio neem ik aan dat dit hetzelfde is, dus ook reclame voor het terugluisteren, terwijl je daar ook al dubbel betaalt. Ik weiger te betalen voor het naluisteren van radioprogramma's (en tv programma's), dus weet niet hoe het na die periode van twee weken gaat, dus of je dan ook eerst reclames uit moet zitten.....

Nogmaals: wat is die Plasterk een smerige oplichter, hij doet net of hij zich inzet voor het volk en naait het intussen dubbel!! Ach ja, PvdA wat wil je.......??!!!

Wat me het meest verbaast mensen, is niet de totale incompetentie van deze flapdrol, of de rest van het neoliberale afbraakkabinet, maar dat de ambtenaren die Plasterk bijstaan, de flapdrol niet waarschuwden van te voren, dat hij zich met dit uiterst hypocriete voornemen op extreem (dun) glad ijs zou begeven, ongelofelijk!!

Of zouden die ambtenaren de wanpresterende zakkenwasser Plasterk helemaal zat zijn en hem zo lekker aan laten blunderen...?? De lul heeft tenslotte allang geen gezag meer over van het minuscuul kleine deel, dat hij nog bezat toen hij aantrad........... Ik zou er niet van opkijken!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten