Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 juni 2016

Schippers dreigt zorgbestuurders...!!!! Zandzakken voor de deur en sluit de luiken!!

Hare VVD kwaadaardigheid Schippers, die tot de kin in het bloed staat van de slachtoffers die vielen door haar wanbeleid, heeft de zorgbestuurders de wacht aangezegd! Als ze voor 1 januari a.s. niet een regeling hebben getroffen, waardoor patiënten en/of hun familie niet meer worden gedwongen een 'zwijgcontract' te ondertekenen, zal ze stappen ondernemen........

Als die bestuurders dat niet doen, zo dreigde Schippers, zal ze een wet doorvoeren, waarmee die zwijgcontracten worden verboden........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met andere woorden: die bestuurders kunnen nog driekwart jaar lang doorgaan met de blunders-afkoop-chantagecontracten, met dezelfde meer dan schandalige bepalingen, getekend onder het bureau van de directeur.........

Driekwart jaar, vraagt u zich af? Jazeker, immers Schippers gaat na 1 januari 2017 een wet voorbereiden, die daarna door de Tweede en vervolgens de Eerste Kamer moet........ De Tweede Kamer zal geen probleem zijn, echter in de Eerste Kamer zitten wat grootlobbyisten van zieken- en verpleeghuizen, met wat geluk kan de wet er in april doorheen zijn en dan per 1 mei ingevoerd kunnen worden...... Dik driekwart jaar dus!!

Schippers sprak een paar maanden geleden haar 'schande' uit over deze afkoop zwijgcontracten en dan met deze slappe, laffe hap komen?? Het is een godvergeten schandaal, dat Schippers niet per direct deze bestuurders aan de riem legt en deze zwijgcontracten tot uit den boze verklaart!!!

Wat een oplichter en valse hypocriet, die Schippers, godverdomme!!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, zoals de 'zwijgcontracten', klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten