Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 juni 2016

Esther de Lange kan wel lachen om de sancties tegen Rusland....

Gistermiddag op BNR, na het nieuws van 16.00 u., CDA huppeltrut de Lange, u weet wel de plaag van de vluchtelingen in de EVP, de 'christelijke' partij, waarvan het CDA lid deel uitmaakt in het EU parlement. De EVP, een partij die vol zit met fascistische Oost-Europese partijen....... Het ongelofelijke leeghoofd reageerde hier op de sancties tegen Rusland, die gisteren door de EU met een half jaar werden verlengd.

Lachend vertelde het dingdonghoofd dat het goed is dat de sancties werden verlengd. Landjepik kunnen we niet accepteren, zo rolde het uit haar leugenachtige kop. Zoals u waarschijnlijk weet, heeft de bevolking van De Krim gekozen voor aansluiting bij Rusland. Dit gebeurde middels een door internationale waarnemers gecontroleerd en eerlijk bevonden referendum......

Zelfs een overgrote meerderheid van de oorspronkelijke bevolking koos voor Rusland en niet voor de door de zwaar corrupte grofgraaier Porosjenko geleidde neonazi-junta (door de VS uitgekozen) in Kiev..... Maakt allemaal niet uit, de oorlogshitsende politici en reguliere media organen in het westen, blijven gewoon volhouden, dat De Krim werd geannexeerd en dat het Russische leger in Oost-Oekraïne zit.... Als dat laatste waarheid was (een bewering waarvoor geen enkel bewijs is), had dat Russische leger heel Oekraïne allang ingenomen.......

Ondanks deze grove leugen en de aanvullende leugen dat Rusland zich met Oost-Oekraïne bemoeit, vindt de Lange wel dat we de communicatie kanalen open moeten houden met Rusland....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, de telefoonlijnen met Rusland 'zijn nog niet doorgesneden.....' Dus je doet een land op een fiks aantal manieren tekort, beschuldigt dit land op basis van flagrante leugens van annexatie en oorlogsmisdaden, vervolgens stel je dan dat het gesprek wel op gang moet blijven...... Tot wanneer? Tot de Oekraïners een referendum uitschrijven om zich toch maar bij het fascistische deel van Oekraïne aan te sluiten??? Erkennen oplichters als de Lange dan wel, dat het een eerlijk referendum is...????? Knettergek!!

Ook stelde hufter de Lange dat ze van andere sancties af wil, welke vraagt u? Welnu die van Rusland op bloemen en planten uit Nederland....... ha! ha! ha! ha! ha! Dat zijn geen sancties, maar normale import restricties, daar men bepaalde insecten, ziekten en/of microben niet wil importeren. Volgens figuren als de Lange wordt er voorafgaand aan export voldoende gecontroleerd in Nederland en zijn de producten 'schoon'. Ook dat is een grove leugen, inspectie organen zijn onder CDA kabinetten Balkenende uitgekleed en veelal samengevoegd onder de NVWA, een inspectie orgaan dat amper nog functioneert...... Alsof Rusland die beestjes zelf tussen de producten stopt...... Ongelofelijk, wat een achterlijke hufter!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten