Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 februari 2017

Akerboom (Nationale Politie) eens met pleidooi voor meer niet wit politiepersoneel......... AUW!!!

Politiecommissaris Max Daniel van politie Noord-Nederland, heeft een pleidooi gehouden voor meer niet witte politieagenten en agenten die homo of transgender zijn.

Akerboom, de topgraaier met koperen fluit van de Nationale Politie, liet gistermorgen bij BNR (na het nieuws van 9.00 u.) halsoverkop weten, dat hij ook achter dat pleidooi staat.

Veel open deuren inschoppen, waar Akerboom uiteraard tot een paar keer toe herhaalde, hoe belangrijk hij het vindt, dat er meer agenten komen met een andere achtergrond dan de Nederlandse.... Over deze woorden valt het e.e.a. te zeggen, maar laat ik dit niet doen....

Gelukkig was medepresentator Lamyae Aharouay uitgeslapen, zij vroeg Akerboom hoe het zit met niet witte agenten en 'homo agenten', die weggepest worden door hun collega's..... Dit gebeurde onder andere op het (beruchte) politiebureau De Heemstraat in Den Haag(!!).

Akerboom stelde dat hij en de rest van de politie daar hard mee bezig zijn (om te voorkomen, dat agenten weggetreiterd worden, ap.)...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dit probleem bestaat al ruim meer dan 10 jaar en alsnog heeft men dit probleem niet kunnen 'tackelen............' Jammer dat Arouay hem dit niet toevoegde.....

Akerboom? Net als zijn voorganger Bouman de straat op schoppen, dit keer met pijlspoed, zonder riante ontslagregeling!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten