Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 februari 2017

Van der Staaij voor gelijke berechtiging van religies, maar wel tegen gebedsoproep moskeeën....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Pik in, 't is winter en de verkiezingen komen eraan, zal kristenbroeder van der Staaij (SGP) hebben gedacht, toen hij de media liet weten, dat er een verbod moet komen op gebedsoproepen vanuit moskeeën.

De christelijke hypocriet van der Staaij heeft bijkans het jaarrond de mond vol over de aanvallen op het christendom, waarbij hij uiteraard op zijn eigen streng gereformeerden doelt...... Streng gereformeerden? Ja, sterker nog: 'fundamentalistisch gereformeerden', ofwel de 'zwarte kousen kerk'. Daarnaast wil van der Staaij nog wel eens betogen, dat alle godsdiensten gelijk behandeld moeten worden...... Maar u begrijpt het al: waar hij stiekem bij denkt, dat zijn eigen geloofsrichting iets meer gelijk behandeld moet worden dan een andere.......

Wat zal van der Staaij veel last hebben van de oproepen tot gebed in zijn woonplaats, waar niet eens een moskee is te vinden!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hé van der Staaij, gelijke behandeling hè, dus laten we in Nederland ook eindelijk eens kappen met die verdomde kerkklokken, het grootste deel van Nederland gelooft niet meer in kwaadaardige sprookjes instituties, aangeduid als godsdienst!!

Nou haalt van der Staaij alsnog z'n gelijk: alweer een aanval op het christelijk geloof door uw Azijnpisser, maar zoals zo vaak, wel uitgelokt door de hypocriete scherpslijper zelf!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten