Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 februari 2017

Kees Boonman 'geheel onafhankelijk': laten we even kijken naar het feit dat de Russen afluisteren, uh inbreken bij Het Torentje......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen zaterdag schoot 'politiek deskundige' Kees Boonman, tevens presentator van Kots Kamerbreed (Radio1), zijn 10.000ste bok.

Neoliberale hufter Boonman was in gesprek met pianolijp en fascistoïde flapdrol Baudet, zo te horen was Boonman danig zenuwachtig, niet onterecht want Baudet kan zelfs via de telefoon de vloer aanvegen met sufferd Boonman.

Boonman vroeg Baudet naar diens 'pro-Russische houding' en hoe dat toch zat. "Laten we kijken naar het feit dat de Russen afluisteren, uh inbreken bij Het Torentje", aldus Boonman.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Je ziet het voor je: Putin en wat maten, met bivakmuts, die zich toegang verschaffen tot Het Torentje (ook al bedoelde Boonman dit niet).

Hoe verzint de dwaas het?? Oké, ik snap ook wel, dat hij met grote graagte de code van de reguliere westerse (massa-) media volgt* en de zonder enig bewijs verklaarde leugens van de NSA, FBI en CIA herhaalt (intussen ook door AIVD grofgraaier Bertholee**)........ Leugens dat de Russen de verkiezingen in de VS hebben gemanipuleerd en de eerdere, door Clinton's campagne aangevoerde beschuldiging, dat de Russen achter het hacken en lekken van de smerige Clinton e-mails zat. Dit zonder dat daar ook maar een nanometer bewijs voor werd geleverd, datzelfde geldt voor Bertholee en z'n leugens, bewijzen kan hij het niet, zo stelde hij.......** Over nepnieuws gesproken.........

Waar haalt Boonman het gore lef vandaan, terwijl hij deze feiten moet kennen, nogmaals de leugens als feiten op te lepelen en dat voor de nationale radiozender??!!! (En dat ook nog eens op een uiterst lullige manier uitgesproken, duidelijk het gevolg van het bang zijn voor Baudet ....)

*  'De code': het verdedigen van het VS buitenlandbeleid en het verdedigen van het westerse inhumane, ijskoude neoliberalisme, al jaren geleden overgewaaid uit de VS en slaafs gevolgd door de meeste westerse landen en de reguliere media in die landen........ Ofwel het brengen van nepnieuws, door de afhankelijke reguliere media, afhankelijk van grote bedrijven (reclames)..... Afhankelijk van de paar overgebleven miljonairs die het grootste deel van deze media bezitten en tot slot afhankelijkheid van overheden wat betreft de publieke media.......

** Zie: 'Bertholee (AIVD): Rusland is een gevaar voor onze democratie........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten