Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 februari 2017

Nederlandse angst voor Russische inmenging verkiezingen, is een bizarre uiting van hysterie..... Maar niet voor BNR's Bosman........

Vanmorgen op BNR aandacht voor de uitingen van Maria Zacharova*, de Russische regeringswoordvoerder. Zij stelde dat de Nederlandse angst voor Russische inmenging in de verkiezingen, een bizarre uiting van hysterie is, en daarmee heeft Zacharova niets teveel gezegd!!

BNR's correspondent voor Rusland, Joost Bosman, is het uiteraard niet met Zacharova eens (hij werkt tenslotte voor BNR!) en noemt dit een 'glasharde' reactie, een uitlating die over het algemeen wordt gebruikt voor een ontkenning van de waarheid......

De uitlatingen van Bertholee en Plasterk (plus Koenders op de BNR webpagina) kwamen ter sprake, uitlatingen als zou het zeker zijn, dat Rusland zich bezondigd aan cyberaanvallen....... Daarnaast werden ook de beschuldigingen van de NSA, CIA en FBI aangehaald, als zou Rusland de verkiezingen in de VS hebben gemanipuleerd, waar aangetoond geen nanometer bewijs voor is. Hetzelfde geldt voor de uitlatingen van Bertholee, Plasterk en Koenders, die NB zelf aangaven dat het moeilijk te bewijzen is, dat Rusland inderdaad bezig is de verkiezingen te manipuleren...... Moeilijk te bewijzen, ofwel: er is geen bewijs voor deze uitlating!!

Kees Boonman, 'politiek deskundige' (Radio1 AVRO/TROS) bakt ze helemaal bruin, die durft nu zelfs keihard te zeggen, dat de Russen 'meeloeren' in Het Torentje (nu van Rutte), eerder zij hij dat de Russen hebben ingebroken in datzelfde Torentje...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De verkiezingen moeten hier nog beginnen, maar als je de voornoemde (Nederlandse)  figuren hoort lullen, kan je niet anders concluderen, dat dat de verkiezingen nu al worden gemanipuleerd....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! U begrijpt waar dit geteisem op doelt, juist: de alternatieve echt onafhankelijke media en Wilders! Al durft men van de laatste diens naam niet te noemen, als ging het om 'Voldemort' uit Harry Potter. (overigens wees men nog net niet op de alternatieve media, logisch als snel duikt dan RT op, terwijl men niet één bericht van RT kan aanwijzen als nepnieuws of fake news.....)

I.p.v. de overheid en in dit geval PvdA wanprestatie Plasterk aan de paal te nagelen, maakt men stemming tegen Rusland, gebaseerd op niets...... Plasterk moet aan de paal genageld worden, alleen al vanwege het feit, dat deze 'wetenschapper' het jaarrond de bek vol heeft over automatisering, maar niet eens heeft gezien, dat de automatisering rond de verkiezingen (het tellen van de stemmen), nog steeds draait op Windows XP.......... Vandaar dat hij na 4 jaar komt met de eis, dat de stemmen handmatig geteld moeten worden....... ha! ha! ha! ha! ha!

BNR berichtte over deze zaak na het nieuws van 8.00 u. vanmorgen. Na het nieuws van 9.00 u. sprak men met Brenno de Winter (ook van BNR), die stelde dat e.e.a niet is gebaseerd op bewijzen, maar tot slot wel opmerkte, dat het niet onwaarschijnlijk is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zacharova heeft volkomen gelijk, alleen de woorden hypocriet en leugen ontbreken aan haar uitspraak, dus: de angst voor de Russen is een bizarre, hypocriete en leugenachtige uiting van hysterie (gebaseerd op nul komma nada bewijs, maar dat gaf het woord leugen al aan)........ Een leugen die keer op keer als nieuws wordt gebracht, maar niets anders is, dan anti-Russische propaganda, ofwel nepnieuws!!

* Zie: 'BEWERING OVER RUSSISCHE CYBERAANVALLEN BIZARRE UITINGEN VAN HYSTERIE'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Zacharova'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten