Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 14 februari 2017

Jaap Jansen ('politiek deskundige'), wil het woord liegen niet gebruiken als het om Rutte gaat....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De mislukte zakjesplakker Jansen, die zich 'journalist en politiek deskundige' durft te noemen, werkt tegenwoordig voor BNR in de laatst genoemde functie. Eerder was deze afhankelijke fantast onder meer werkzaam voor Pauw & Witteman, het AD en Elsevier, u weet wel, respectievelijk 'een totaal onafhankelijk' programma en idem dag- en weekblad.

Gistermiddag stemde ik even af op BNR vanwege algehele malaise op andere 'nieuws en actualiteiten zenders'. Aan het woord was 'onze' enorme duimzuiger Jansen. Het gesprek handelde over het afgezegde 'premiersdebat', dat RTL wilde uitzenden. De zwaar disfunctionerende VVD premier Rutte en de valswitte haatprofeet Wilders durfden de strijd niet aan en hebben afgezegd, vandaar.......

Jansen wilde even gezegd hebben, dat hij de leugens van Rutte (en andere rechtse politici) niet wenst aan te duiden als leugens........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ach ja, dat heb je met een 'goede onafhankelijke journalist!!'

Klik voor een ander bericht met de neoliberale regeringslikker J. Jansen, dan wel andere berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten