Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 februari 2017

Plasterk trapt anti-Oekraïne associatieverdrag stemmers na..........

Het associatieverdrag met de fascistische, corrupte junta van Oekraïne werd ons tegen onze wil met zogenaamde amendementen van oplichter Rutte door de strot gedrukt.

E.e.a. is nu een feit, maar geen reden voor PvdA volksverlakker Plasterk nog even flink na te trappen.

De valsrode hufter Plasterk durfde het wel aan om te zeggen, dat de handtekeningen die het Oekraïne-referendum mogelijk maakten, heel goed vals kunnen zijn geweest..........

Alsof de uitslag, gezien het aantal tegenstemmers, al niet genoeg heeft gezegd, over de rechtmatigheid van dit referendum!!!

Alsof de meerderheid van de bevolking voor het meer dan schandalige verdrag met Oekraïne was, i.p.v. de bewezen meerderheid die tegen was!!!

Laten we hopen dat de PvdA bij de volgende verkiezingen wordt weggevaagd, deze oplichters hebben 'iets te vaak' laten zien, dat ze het volk keer op keer zwaar belazeren!

Kan Plasterk zich weer met de wetenschap bezighouden...... Hoewel? Zijn keus voor de politiek is ook wat dat betreft tekenend. M.a.w.: als je verder niets in je mars hebt, kan je altijd nog kiezen voor de politiek!

Over verkiezingen gesproken: het is duidelijk dat 'minister' Plasterk bezig is de vieze poten van de PvdA schoon te wassen van het bedrog, dat het Nederlandse volk werd aangedaan door het PvdA/VVD kabinet Rutte 2 (en bepaald niet alleen wat betreft het Oekraïne-referendum..)......

Onthoudt u dit, als u op 15 maart a.s. wilt stemmen op de PvdA of de VVD!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten