Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 17 februari 2017

Tony Blair roept voorstemmers Brexit op, hun mening te herzien en durft het woord 'betrouwbaarheid' te gebruiken..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het 11.00 u. (CET) radionieuws van BBC Scotland, het bericht dat Blair, ex-premier van Labour, zich richt op de voorstemmers van de Brexit en hen oproept hun stem te heroverwegen. Dit daar de tegenstanders van de Brexit in Groot-Brittannië aansturen op een nieuw referendum over deze zaak.

Opvallend: Blair durfde het woord 'betrouwbaarheid' te gebruiken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 'Betrouwbaarheid' terwijl Blair schijt heeft aan de uitslag van het referendum...... Overigens is het woord 'betrouwbaarheid' uit zijn inhumane, neoliberale, volksverlakkers kop, een gotspe, zeker als je het beleid ziet, dat hij voerde als premier.

Tijdens het bewind van Blair, groeide o.a. de armoede in GB..... Onder zijn bewind begon GB, samen met de VS, de illegale oorlog tegen Irak. Voorafgaand daaraan durfde Blair keihard te liegen, dat Irak binnen de tijd van een half uur, een raket op GB kon laten exploderen..........

Waar haalt het soort geteisem als Blair het gore lef vandaan, zich nog te vertonen, laat staan zich in het openbaar debat te mengen...???

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten