Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 februari 2017

Koenders: we zijn afhankelijk van de VS........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Als de jaknikkende PvdA topidioot Koenders de kans krijgt om in een microfoon te lullen, heeft hij 'm bij wijze van spreken al in de smerige handen.

Gistermiddag stemde ik rond 14.24 u. af op Radio1 en jawel hoor, daar was koekwaus Koenders alweer aan het woord. Hij sprak met een verslaggever, ik geloof op Malta, waar men probeert een verdrag te sluiten, waarmee de vluchtelingen in Libië richting EU, voorgoed in Libië kunnen worden gehouden...... Daar worden ze namelijk 'geweldig behandeld' in een opvang, die deze naam niet mag hebben. Vrouwen worden verkracht, vluchtelingen worden gemarteld en op andere manieren mishandeld en vluchtelingen worden gegijzeld voor losgeld......

Koenders sprak over de houding van de VS onder Trump (zoals de dreiging t.a.v. de NAVO), die uiteraard ook op deze peperdure 'theekrans' ter sprake komt. Volgens Koenders zijn we afhankelijk van de VS wat betreft onze verdediging en onze waarden en normen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt de zak het vandaan???

'Waarden en normen' als: -het voeren van illegale oorlogen, -het organiseren van staatsgrepen tegen democratisch gekozen regeringen, -landen economisch chanteren??? Of de 'waarden en normen' van het gevangenissysteem en de rechterlijke macht in de VS, waardoor een onevenredig groot aantal gekleurden daar in de gevangenis zit???? 'Waarden en normen' in de VS, waarmee meer dan 50 miljoen mensen afhankelijk zijn van voedselbonnen en van wie een groot deel niet eens een huis heeft om in te wonen???

Wat betreft de verdediging van ons grondgebied, is het gelul van Koenders al helemaal belachelijk: NAVO partners Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Italië geven jaarlijks drie keer zoveel uit aan defensie, dan Rusland!! Twee van die landen, Frankrijk en Groot-Brittannië hebben bovendien kernwapens, hoezo hebben we de VS nodig???? (niet dat we kernwapens nodig hebben, maar genoemd, omdat dit voor de PvdA als zo belangrijk wordt gezien).

Over Rusland gesproken: uiteraard moest Koenders weer over 'de dreiging in Oost-Europa' beginnen, waar hij overduidelijk op Rusland doelde, terwijl daar één partij is die zich bijzonder dreigend en agressief opstelt: de VS met de NAVO aan de hand!!!

Het meest belachelijke moet nog komen mensen: we hebben de VS nodig voor de twee staten oplossing in Israël....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het was Koenders nog niet opgevallen, dat de Israëlische regering deze oplossing allang heeft afgedaan als onhaalbaar!!! Bovendien, is nu juist de VS 'het land' dat keer op keer de fascistische apartheidsstaat Israël door dik en dun steunt, waardoor dit land zich de ene grote terreurdaad na de andere kan veroorloven!!

Koenders? Knettergek!!

Denkt u daaraan als u van plan bent om op 15 maart a.s. op de PvdA te stemmen!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten