Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 25 februari 2017

Rutte durft de SP te beschuldigen voor het opjagen van de werkloosheid......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

VVD hufter en disfunctionerend premier* Rutte las gisteren SP'er Roemer de les in het verkiezingsdebat op Radio1. Zo bleek gistermiddag uit het BNR nieuws (van 17.00 u.), e.e.a. aangevuld met wat uitspraken van 'beide heren' (vooral Rutte zoals u begrijpt). Zelf had ik echt geen zin om het geouwehoer van de partijbonzen op Radio1 aan te horen, vandaar dat ik naar BNR luisterde. Trouwens ook een achterlijk gedoe: van te voren werd beslist wie er met wie in discussie mocht..... Thieme van de PvdD had groot gelijk dat ze op die grond bedankte voor het 'debat'.

In de paar uitspraken die BNR uitzond, stelde Rutte dat het verkiezingsprogramma van Roemer, ofwel van de SP, zal zorgen voor een groot aantal extra werklozen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Rutte heeft met zijn waardeloze kabinetten een absoluut record aan werklozen gezorgd!! Door de waanzinnige bezuinigingen raakten dik meer dan 1 miljoen mensen werkloos!!! Dat is het echte cijfer, dus inclusief de bijstandsgerechtigden en de mensen die na hun WW geen bijstand krijgen, daar hun partner vanaf 10 cent teveel verdient........

Waar haalt  topidioot Rutte het gore lef vandaan, de werkloosheid te noemen, is dat fatsoen???

Tot slot: in tegenstelling tot  wat de leden van het kabinet Rutte 2 en de reguliere afhankelijke (massa-) media durven te zeggen,woedt de bankencrisis die in 2008 begon, nog steeds voort...... Het niveau van voor de crisis is nog steeds niet geëvenaard! Met dank aan Rutte 2, dus de PvdA en de VVD, met grote steun van het CDA, D66, 'Christen'Unie, SGP en nog wat kleine partijen (zelfs GroenLinks stemde in  met een aantal maatregelen, die de crisis hebben verlengd...).... Denkt u daar a.u.b. aan, als u op 15 maart a.s. op één van die partijen wilt gaan stemmen!

* De VVD en de PvdA kabinetsleden durven hun kabinet uiterst succesvol te noemen, terwijl de weinige 'successen' één op één te danken zijn aan het goed functioneren van de Duitse economie. Moet u nagaan: als je de politici van de PvdA in de verkiezingscampagne hoort, kan je niet anders concluderen dan dat ze het gevoerde beleid door Rutte 2 waardeloos vinden!! Zelfs Asscher beschuldigt zich hieraan....... Totaal gestoord!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten