Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 2 februari 2017

Dijsselbloem: het grootste deel van de Nederlanders was voor invoering van de euro....... AUW!!!

Jeroen 'pers uit die arme Griek' Dijsselbloem sprak gisteren de Kamer toe, n.a.v. de vraag om een parlementaire enquête naar invoering van de euro.

Met z'n lulligste teddyberen deep fry stem stelde Dijsselbloem even vast, dat de grote meerderheid van de bevolking destijds voor de invoering van de euro was....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, moet je wel even alle leugens over de euro naluisteren, leugens die door PvdA en andere politieke leugenaars, plus de volgzame reguliere media er bij het Nederlandse volk werden ingestampt!!

Daarna moest Dijsselbloem nog even kwijt, dat als we de euro niet hadden gehad, we deze onmiddellijk zouden moeten invoeren......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt de fantast het vandaan, na alle ellende die we met de euro hebben gehad!!! Ellende die al begon met een verdubbeling van de prijzen in minder dan 2 jaar tijd (vaak zelfs al direct bij invoering, dan wel in de maand daarna!)......

Op de NOS webpagina worden nog een paar andere uitspraken van Dijsselbloem genoemd. Zo heeft de plork gesteld, dat het kabinet zich destijds bewust is geweest van de risico's en dat 'er een levendig debat' is geweest....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Een levendig debat? De economen en andere deskundigen die uit en te na hebben gewaarschuwd voor de invoering van de euro, werden destijds door de regering afgedaan als conservatieven, die de moderne tijd niet begrepen en behoorden tot een voorbijgegaan tijdperk....... Letterlijk zei Dijsselbloem daarover:

"Dat economen hebben gewezen op de risico's wil niet zeggen dat je het besluit dan niet moet nemen; risico's kun je wegen en je kunt maatregelen nemen........" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat hebben we gemerkt ja, vandaar dat deze euro operatie ons vele miljarden heeft gekost en een hele berg ellende heeft veroorzaakt, bepaald niet alleen door de zuidelijke EU schuldenlanden!!

Voorts stelt de valsrode kwast Dijsselbloem, dat niet allerlei financiële problemen helemaal aan de euro moeten worden toegeschreven. (ha! ha! ha! ha! ha!) Volgens Dijsselbloem is de financiële crisis gebruikt om "het bouwwerk van de monetaire unie te versterken......." De godvergeten brutaliteit!! Ten eerste stelt Dijsselbloem hiermee, dat er wel degelijk een hele berg financiële problemen te danken zijn aan de invoering van de euro, problemen waar we mee te maken hadden en en nog steeds te maken hebben!!!

Ten tweede geeft Dijsselbloem hiermee in feite aan, wat de werkelijke opzet was bij invoering van 'het wangedrocht' euro: een politieke EU unie, waarbij de soevereiniteit van EU landen in feite zou worden overgedragen aan Brussel!! Nu durft de schoft te zeggen, dat de bankencrisis, die vlot werd omgedoopt in 'financiële crisis' (die nog steeds voortwoekert), werd gebruikt om de euro als bindmiddel voor de EU, door de strot van de burgers te proppen......... Waarmee uiteraard een politieke unie een stuk dichterbij is gekomen, dichterbij dan velen dachten en denken!!

Hé Dijsselbloem, neoliberale ploert, dat verhaal moet je ook eens aan de Grieken voorleggen, stuk ellende!!

Nogmaals: de euro was de opmaat naar een politieke EU unie, immers zonder politieke unie zal het een zootje blijven met de euro!! Dat is dan ook precies wat Dijsselbloem en de rest van zijn onbetrouwbare, neoliberale inhumane grofgraaipartij PvdA willen: een politieke unie!!

Trouwens, de levend geworden Griekse pest Dijsselbloem, sprak over meerdere enquêtes die destijds uitwezen, dat de Nederlanders voor de euro waren. Niemand die ik ken, of toentertijd kenden, die aan één van 'al deze enquêtes' heeft meegedaan...... Zou voor de gein wel eens de suggestieve vragenlijsten willen zien, die tot dit 'gezamenlijke resultaat' hebben geleid!!! Waarbij nogmaals, niet vergeten moet worden, dat wij al een paar jaar voordat de beslissing werd genomen over te gaan op de euro, werden overladen door de pers en politiek met halleluja verhalen over de euro (een dikke stroom positieve berichten en commentaren, die het gebruik van het woord 'hersenspoelen' rechtvaardigt.....).....

Dijsselbloem? Een ordinaire inhumane oplichter!!

Denkt u daaraan, als u van plan bent om op 15 maart a.s. op de PvdA te stemmen!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten