Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 februari 2017

Van der Staaij (SGP) en zijn Valentijns 'liefdes revolutie.......' Vrije seks binnen SGP?? OEI!!

SGP 'christenbroeder' van der Staaij probeert ook mee te komen, met de andere hypocrieten, die een grote advertentie in de dagbladen hebben gezet, zoals PvdA oplichter Asscher, CDA 'waarden en normen' hypocriet van Haersma Buma en VVD 'fatsoensridder' Rutte. Dus plaatste hij gisteren een advertentie, waarin hij mensen opriep niet te gaan scheiden......* ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alsof de mensen wier leven overhoop ligt, door financiële ellende, mede veroorzaakt door de steun van van der Staaij en zijn SGP aan het afbraakbeleid van Rutte 1 en 2..... Financiële ellende waardoor ook de liefde bij stellen voor elkaar verloren gaat, dezen 'zullen na die advertentie echt gaan denken': "Hé die van der Staaij heeft gelijk!!" ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermiddag op Radio1 rond 15.45 u. een kort gesprek met van der Staaij over zijn krantenpraatje. Pak eens de stofzuiger (nee, niet waarvoor Zappa die ooit gebruikte..), was één van de aanbevelingen van flip flink van der Staaij. De vrouwelijke verslaggever stelde dat zij eigenlijk nooit stofzuigt....... Van der Staaij herstelde zich snel en stelde toen, dat dit in dit geval ook voor de vrouwelijke verslaggever geldt: dus pak eens die stofzuiger om het rolpatroon te doorbreken......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Jammer dat de verslaggever niet zo leep was, van der Staaij eens fijntjes te wijzen, op het feit, dat de SGP, andere fundamentalistische christenen en moslims, dit rolpatroon, het huiswerk doen juist, verplicht aan de vrouw hebben toebedeeld, wat ze eventueel als door god gewild verkondigen, met teksten uit de bijbel, dan wel de koran.............

Op de bijbelbelt (of biblebelt, wat u wilt) is zelfs incest geen reden voor scheiding, althans als het aan de gefrustreerde, oversekste gereformeerde fundamentalisten ligt..... Veel misbruik wordt daar dan ook met de 'mantel der liefde' bedekt........

Wat een hypocriete hufter, die van der Staaij!!

* Ik moet eerlijk toegeven, dat van der Staaij in zijn advertentie, ook niet getrouwde stellen als doelgroep ziet en dat is niet mis voor deze fundamentalistische roeptoeter.

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten