Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 februari 2017

Van Haersma Buma en zijn morele revolutie, die geen veroordeling van Trump duldt........

Het houten geslachtsdeel van het CDA, van Haersma Buma, is een 'morele revolutie' gestart, zo meldde de enorme sufferd afgelopen dinsdag in Standpunt NL. Je ziet het voor je: van Aersma Buma met een baret op de domme kop en gekruiste munitiebanden om het lijf.......

Uiteraard is deze 'revolutie' een uitvloeisel van zijn eerdere beroep op 'waarden en normen', precies zoals zijn partijcollega Balkenende dit als bedrieger en premier een aantal jaren tot vervelens toe heeft gedaan.........

Had geen zin om het gekoekwaus van van Aersma Buma aan te horen en stemde af op BBC W.S. Tegen het eind nog even naar de luisteraars van Standpunt geluisterd, althans de paar die commentaar mogen geven in de uitzending.

Daar zat een man tussen die van Aersma Buma toevoegde, dat het CDA geen compassie met dieren heeft (immers dieren worden groot en doodgemarteld in de intensieve veehouderij, waar het CDA zelfs voor gigastallen is, ap)........ Het antwoord van van Aersma Buma? De dieren worden in Nederland uitstekend behandeld en zelfs beter dan in omliggende landen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter, ze zouden de klootzak een maand lang moeten opsluiten met dezelfde ruimte die kippen in de megastallen hebben........

Voor ik afstemde op de BBC hoorde ik van Aersma nog zeggen, dat hij de bedreigingen en het gescheld op de sociale media zat is....... Hé van Aersma Buma, als je dat zat bent, moeten jij en het CDA eerst eens stoppen met het volk te besodemieteren, zoals in het geval van de Q-koorts, of de illegale oorlogen tegen Irak, Libië en Syrië*. Vind jij bijvoorbeeld 1,5 miljoen vermoorde Irakezen, o.a. gesteund met leugens en militaire steun van jouw eigen partijgenoten Balkenende en de Hoop Scheffer (gesteund door de volledige CDA Kamerfracties), zelfs niet één scheldwoord of vloek waard?? Enorme klootzak!!!

Ook ratelde de zeverige hufter van Aersma Buma over de moeizame integratie van bepaalde groepen in Nederland. Alweer moet daar toch echt dfe regering op worden afgerekend, of voorgaande regeringen zoals de 4 CDA afbraakkabinetten Balkenende, die keer op keer met dit probleem te maken hadden, maar na al die jaren in feite geen bliksem hebben gedaan!!!

Gistermiddag voegde van Aersma Buma een 'nieuw hoofdstuk' toe aan zijn 'revolutie'. De schoft durfde in Groningen tijdens een debat te zeggen, dat Asscher tegen de net gekozen president 'het beest' Trump demonstreerde.... "Je staat voor schut en je zet het kabinet voor schut", aldus van Aersma Buma...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Kortom van Aersma Buma vindt Trump het toonbeeld van moraliteit, een ware ridder van waarden en normen!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Over voor schut staan gesproken!!!

Van Aersma Buma gek? Knettergek!!

* Illegale oorlogen (de ultieme vorm van terreur), die niet alleen terreur in het westen creëerden, maar ook de enorme vluchtelingenstromen richting EU op gang brachten. Waar het CDA als 'christelijke partij' deze vluchtelingen liever ziet gaan dan komen en zich achter het fascistische beleid t.a.v. vluchtelingen schaarde zoals Orbán dit in Hongarije voert..... Orbán en zijn Fidesz partij, een zusterpartij van het CDA, die samen deel uitmaken van de EVP in het EU parlement....... Waarden en normen...??? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Van Haersma Buma: de waarden en normen van het CDA.........'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten