Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 27 februari 2017

Ploumen, ondanks haar enorme wanprestatie op ontwikkelingshulp: "Optimisme is my middel name........." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De kwaadaardige PvdA hufter en disfunctionerend minister Ploumen was afgelopen vrijdagmiddag te gast bij BNR (na 17.00 u.). Eén van haar uitspraken: "Optimisme is my middel name.." ha! ha! ha! ha! ha! Ja plus hufterige leeghoofdigheid en wanbeleid!!

Ploumen stelde dat ze de laatste weken erg druk was geweest met het overnemen van de anticonceptie en abortushulp van de VS voor ontwikkelingslanden, die het beest Trump vlak na zijn aantreden introk.....

Eerder deed Ploumen daar al zeer gewichtig over, alsof ze daar een paar miljard euro in had gestoken, i.p.v. iets minder dan € 400.000,-- Nee, het was enorm veel werk waar haar ambtenaren zich dag en nacht het schompes voor hebben gewerkt, aldus deze enorme volksverlakker. Volgens haar aten deze ambtenaren louter nog 'snelvoer' als pizza's en maande ze hen af en toe ook wat groente te eten....... ha! ha! ha! ha! ha! 'Echt een hééééél bezorgde moederkloek hè, die Ploumen?' Jezus!!

Fonds de Poel was ook aanwezig en deze flapdrol durfde Ploumen een compliment te geven voor het werk wat ze buiten haar eigen portefeuille, voor Buitenlandse Zaken deed en haar inzet voor ontwikkelingshulp........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ploumen heeft zich een paar keer bemoeit met zaken die op BuZa thuis horen en waar ze 'heel gewiekst', haar partijcollega en minstens zo wanpresterend minister Koenders, voor was met commentaar. Bijvoorbeeld ten tijde van de bevrijding van Oost-Aleppo door het Syrische leger en de Russen*, waar ze als ik me niet vergis zelfs een keer het SOHR (Syrian Observatory for Human Rights) als betrouwbare bron noemde.... ha! ha! ha! ha! ha!

Dan de 'ontwikkelingshulp' van Ploumen: Nederlandse bedrijven subsidiëren die vervolgens 'voorspoed en geluk' moesten brengen in ontwikkelingslanden. Dit beleid werd na een onderzoek als totaal mislukt weggezet. Het belastinggeld is verdwenen in de zakken van die Nederlandse bedrijven en corrupte autoriteiten in die landen.......... Nee, echt een waanzinnig 'goed beleid, met de nadruk op waanzinnig!! Goedlopende ontwikkelingsprojecten werden deels buiten werking gesteld, dat is kapitaalvernietiging met terugwerkende kracht. Eer die projecten weer goed zullen draaien, mocht men dat willen in de toekomst, zal dit weer jaren van hernieuwde inzet vergen.........

Fons de Poel werd gevraagd of hij nog op de strafbank van Brandpunt zit, vanwege het uitmaken van een gast voor snotneus. Nee, hoor, alles is weer koek en ei bij Brandpunt. Bovendien was het niet neerbuigend bedoeld dat 'snotneus', het was een grap....... ha! ha! ha! ha! Fons de Poel, u weet wel de hufter met het humoristisch gevoel van een stinkende dweil, maakt grappen! Alsof de opmerking van deze afhankelijke namaak journalist tijdens dat gesprek geen boekdelen sprak........ De Poel voelt zich waarschijnlijk een soort jonge rockster, de zak nam tot een paar keer toe het woord 'gelul' in de mond en dat uit zijn domme kop..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ploumen werd gevraagd wat ze van haar eigen functioneren als minister vond. Waarschijnlijk wilde ze de 'grapjas' presentator de pas afsnijden, want ze stelde, dat wanneer politici die op bepaald gebied 'niet zo goed' functioneren, veelal zeggen dat ze wat meer geduld zouden moeten hebben getoond........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vooraleer de ontwikkelingshulp van Ploumen zou werken, is de aarde al lang vergaan........

Heb niet al te lang geluisterd, maar vraag me af, of de vervelende koekwaus presentator, die denkt humorist te zijn, Ploumen nog heeft gevraagd naar Women on Waves, die voor de kust van Guatemala abortussen wilde uitvoeren (in territoriale wateren), maar sinds een paar dagen werden geblokkeerd door de marine van dat land....... Benieuwd wat huppeltrut Ploumen daarop te melden zou hebben, 'maar goed....'

             

Fonds de Poel 'verdient' nog wat extra aandacht: deze zakkenwasser stelde over Wilders, dat hij niet snapt, waarom een journalist die met Wilders wil spreken, niet eerst een compliment maakt, bijvoorbeeld over z'n haar, dat zou het ijs breken, aldus de sufferd........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

* Bevrijding van psychopathisch moordend, verkrachtend en martelend geteisem, in het westen en o.a. door Ploumen en Koenders aangeduid als 'gematigde rebellen.........' Denk ook daaraan, als u op 15 maart a.s. van plan bent PvdA te stemmen en geeft het door!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Women on Waves'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten