Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 februari 2017

Mokkenstorm (113Online) met anti-'zelfmoord' plan..........

Afgelopen dinsdag was 'zelfmoord specialist' Mokkenstorm van 113Online te horen op BNR. Stemde af rond 9.43 u. op BNR af en hoorde deze mislukte zakjesplakker een 'anti-zelfmoord'* plan uitleggen.

Mokkenstorm wil dat de huisarts ook wordt ingeschakeld voor het opsporen van zelfdoding neigingen........ Alsof door alle bezuinigingen de huisarts al niet veel teveel op de plaats van de psychiater zit en zelfs antidepressiva aan kinderen voorschrijft (geen gelul!)

Hare kwaadaardigheid Schippers stelde onlangs dat bij depressiviteit de buurvrouw ook een goede therapeut is.........

Mokkenstorm en zijn 113Online worden betaald en gesubsidieerd door de overheid, vandaar dat Mokkenstorm niet doet wat hij echt zou moeten doen: de regering en Schippers in het bijzonder openlijk aan de paal nagelen, vanwege de enorme bezuinigingen op de GGZ. Persoonlijk ken ik een iemand die autistisch is en al bijna een jaar met psychische klachten rondloopt, deze persoon is in 2018 aan de beurt voor speciaal op autisten toegespitste therapie........... Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!!!

Als Mokkenstorm nog een greintje eer en moreel besef in z'n donder heeft, stapt hij per direct op!!

* Zelfmoord is een schandelijke term die regelrecht is overgenomen van christelijke scherpslijpers die suïcide, of zelfdoding als een doodzonde zien........ Schunnig dat zelfs onbenul Mokkenstorm, NB voorzitter van een platform dat zelfdoding moet tegengaan, deze belachelijke term bezigt...... Nabestaanden krijgen hiermee te verstaan, dat hun geliefde niet alleen dood is, maar daarbij een grote misdaad beging...... Te achterlijk voor woorden!!

Zie ook: 'Pesten en pesters!' Een bericht van Aleke's Blog! Ook hierin een 'mooie rol' van Mokkenstorm, die eerder durfde te stellen, dat kinderen zich niet suïcideren vanwege pesten..... Terwijl de feiten voor zich spreken, waar haalt de schoft het vandaan???  .

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Vreemd genoeg vond ik zojuist, uren later dit bericht weer als concept terug, terwijl het was gepubliceerd. Aanvullingen die ik aan het klad had toegevoegd, waren verwijderd, zoals een groot aantal labels......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten