Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 februari 2017

James Mattis, betalen aan de NAVO voor het beste offensief om de vrijheid te verdedigen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ik snap wel dat ze de VS generaal James Mattis de bijnaam 'mad dog' hebben gegeven, de kerel, die nu minister van Defensie is voor de VS, is werkelijk helemaal van de pot gerukt! Gisteren zeilde er een uitspraak van hem door m'n kamer, die me een lachstuip van 5 minuten bezorgde.

De flapdrol stelde dat de EU NAVO landen meer moeten 'betalen aan de NAVO voor het beste offensief om de vrijheid te verdedigen......' ha! ha! ha! ha!ha! ha! ha!

Welke vrijheid? Die van het westen? De vrijheid om te presteren tot je er dood bij neervalt, of om je leven lang in schulden te leven?  Dezelfde vrijheid die bijna dagelijks verder wordt ingeperkt, al helemaal 'in het land van Mattis', de VS.........De vrijheid om miljoenen mensen in het westen in armoede te laten leven? (zo gaan in Groot-Brittannië dagelijks meer dan 4 miljoen kinderen met honger naar school...) De vrijheid om naar believen onze westerse producten te dumpen op markten in ontwikkelingslanden? De vrijheid om mensen in arme landen uit te laten buiten door grote westerse bedrijven? De vrijheid van westerse bedrijven, om middels corrupte bestuurders, mensen in arme landen hun land af te pakken ('landjepik')? De vrijheid om kustwateren van arme landen te laten leegvissen door grote westerse visbedrijven? De vrijheid van westerse bedrijven om arme landen voor een grijpstuiver te ontdoen van hun grondstoffen? De vrijheid om willekeurig op valse gronden een land aan te vallen? Of om daar opstanden en staatsgrepen te organiseren?? (wat betreft deze laatste 2, gaat het altijd om landen, die niet VS-gezind zijn.....) De vrijheid om in hoog tempo het klimaat en milieu naar de kloten te helpen???

Een offensief om de vrede de vrijheid te verdedigen... M.a.w. nog meer oorlogen om de belangen van de VS wereldwijd veilig te stellen!! Daarnaast is één en ander in tegenspraak met elkaar, alsof je uit stelen moet, om diefstal tegen te gaan. Nogmaals maakt de VS hiermee ten overvloede bekend, dat het in zal grijpen, waar het haar goeddunkt!!

Mattis deed zijn uitspraak in de theekrans van NAVO landen, waar de VS middels Mattis, van die landen eiste, dat zij net zoveel moeten bijdragen aan de NAVO, als de VS........ Let wel: het VS leger* dat de laatste 16 jaar 4 illegale oorlogen begon, minstens 2 oorlogen heeft uitgelokt (zoals die in Oekraïne) en intussen 700 bases over de wereld heeft........  Alsof de EU zich daar ook aan moet meten......... Dan nog alle NAVO oefeningen die de VS afdwingt bij de NAVO partners, oefeningen langs de Russische grens, peperdure oefeningen bijna het jaarrond.......

Daarnaast is de VS de feitelijke leider van de NAVO, waarbij dit 'land' de NAVO altijd wel op sleeptouw weet te nemen in de immense terreur, die dit land in een groot aantal buitenlanden uitoefent, neem de illegale oorlogen tegen Afghanistan, Irak, Libie en nu weer Syrië..... Het grootste deel van de politici in westerse landen zijn trouwe lakeien van de VS en herhalen zo ongeveer alle leugens die de VS gebruikt, om een (illegale) oorlog tegen een ander land te beginnen. De reguliere massamedia in het westen helpen deze leugens in de hersens van het westerse publiek te spoelen..........

Hare VVD leeghoofdigheid Hennis-Plasschaert was gisteren op Radio1 te horen (rond 14.20 u.) met een vals bezorgd praatje, dat we nu echt actie moeten gaan ondernemen wat betreft de uitgaven voor Defensie. Daarbij waarschuwde ze het volgende kabinet alvast om veel meer uit te geven aan Defensie. H.-P. was het dan ook met Mattis eens en stelde dat Nederland de komende jaren 6 miljard moet investeren in wapentuig en dat zo spoedig mogelijk, wat ze duidelijk maakte met het noemen van de eerste letters te weten: z.s.m........... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De verslaggever was zo geheel en al onder de indruk, dat hij Hennis-Plasschaert maar niet de vraag stelde, waarom alles wel zo noodzakelijk is, immers alleen Groot Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Italië geven samen al 3 keer zoveel uit aan defensie, dan Rusland........... Hij had overigens ook kunnen vragen, waarom Nederland de peperdure JSF heeft gekocht (waarvan de uiteindelijke prijs niet eens bekend is), een toestel dat naar huidige maatstaven niet eens jager genoemd mag worden, daar het toestel niet snel genoeg rent, wendt en klimt...........

De NAVO is een agressieve organisatie, gevormd om de VS te ondersteunen in de terreur die deze vereniging van staten uitoefent op plekken waar de VS en de rest van het westen niets te zoeken heeft.... Daarmee wordt ook nog eens terreur gecreëerd, terreur die de westerse landen ook nog eens kapitalen kost......... En voor die organisatie moeten wij als burgers onze portemonnee alweer omkeren.......... Trouwens om die gecreëerde terreur tegen te gaan, hebben we al een aantal vrijheden moeten inleveren en is het recht op privacy tot een lachertje verworden.......

Weg met de NAVO, Z.S.M!!!

* Het gaat immers over de grootte en de slagkracht van de afzonderlijke legers.......

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Mattis'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten