Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 9 februari 2017

Rutte belooft 2 miljard aan investeringen voor de zorg....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Rutte's VVD 'fatsoensoffensief': eerst 6 jaar lang de zorg uitkleden, waarmee die zorg werd teruggebracht op een onaanvaardbaar niveau en dan een maand voor de verkiezingen met een (lamme) belofte komen, dat een volgend kabinet met hem 2 miljard zal investeren in de zorg........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alsof er buiten de VVD nog iemand is, die de beloften (en pleidooien) uit de grijnzende kop van hufter Rutte nog gelooft!!

Daarover gesproken: het is maar goed dat hare VVD kwaadaardigheid Schippers deze woorden niet heeft uitgesproken, op zeker dat een aantal mensen zich dan letterlijk hadden doodgelachen.

Jezus wat een ongelofelijk oplichters zootje, die misdadigers partij VVD en dan heeft Rutte het gore lef om over fatsoen te beginnen, denkt hij nu werkelijk dat we allemaal gek zijn??!!!!

Stemt u VVD omdat u een koophuis heeft? Denk even na voordat u dit op 15 maart a.s. weer gaat doen: als u minder dan € 55.000,-- per jaar verdient en u stemt VVD, bent u een dief van uw eigen portemonnee!!

Rutte en fatsoen? Eens een oplichter........

Zie ook: 'Rutte's 'fatsoensoffensief': de boete op ziek zijn handhaven en mensen de financiële ellende injagen....... ' (zie ook de berichten onder de 'links' in dat bericht!)

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten