Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 februari 2017

Pré-Trump fascistoïde wetgeving in de VS......

Zag toevallig in een film afgelopen weekeinde, dat de PATRIOT Act (wetsvoorstel H.R. 3162), door een meerderheid van het congres aangenomen op 26 oktober 2001, 'een leuke bepaling' heeft voor vluchtelingen die zonder papieren illegaal het land binnenkomen.

Deze mensen mogen zonder inmenging van de rechterlijke macht, voor onbepaalde tijd worden vastgezet......... Dat is nog eens wat anders dan illegaliteit strafbaar stellen, zoals 'Nederland' heeft besloten, iets dat op zich al te zot is voor woorden!!*

Moet u nagaan, bijna zonder uitzondering is het de VS die enorme vluchtelingenstromen op gang heeft gebracht en brengt, met de door deze grootste terreurentiteit op aarde begonnen illegale oorlogen en met door de VS opgezette, gefinancierde en geregisseerde opstanden en staatsgrepen!!!

Overigens is die PATRIOT Act het gevolg van 911, NB aanslagen, die ook door de VS zijn gefinancierd en geregisseerd, zoveel is intussen meer dan duidelijk!!

* Al moet ik eerlijk toegeven, dat het in Nederland onofficieel niet heel anders is. Zo kunnen mensen zonder papieren, die ten onrechte zijn uitgeprocedeerd (terwijl ze uit landen komen waar oorlog is, zoals gezegd, veelal door het westen begonnen), keer op keer worden opgepakt en voor een paar maanden worden vastgezet......

'Leve de beschaving!!'

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten