Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 3 februari 2017

EU corruptie aan het werk in Roemenië......

EU lidstaat Roemenië heeft middels een noodwet de bedragen voor corruptie fiks omhoog geschroefd. Nu mag een politicus dan wel ambtenaar zich laten omkopen tot een bedrag van ongeveer € 45.000,-- ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met deze noodwet zouden ook politici en ambtenaren, die vastzitten wegens 'kleine corruptie vergrijpen', in vrijheid worden gesteld.

Waar halen ze 't gore lef vandaan??!!! De partnerpartij van de PvdA in Roemenië de sociaaldemocratische PSD* is aan het bewind en de voorzitter van de PSD zit vast wegens corruptie waarbij de helft van het eerder genoemde bedrag is gemoeid, vandaar.........

Gelukkig vinden er in Roemenië dagelijks grote demonstraties plaats en heeft de president zich uitgesproken tegen deze meer dan achterlijke noodwet!

De driedubbel doorgehaalde moraalridder van de PvdA, Koenders heeft gesteld dat de noodwet de strijd tegen corruptie ondermijnt........ (hoe ziet die strijd eruit??? ha! ha! ha!) Waarom hebben Koenders en Asscher niet onmiddellijk geëist dat de PSD uit de sociaaldemocratische EU fractie wordt gezet?? Daar komt nog het uitermate vluchtelingenonvriendelijk gedrag van Roemenië en de PSD bovenop.... (daarover zo meer)

Benieuwd hoe betrouwbaarheid de cijfers zijn, die Roemenië doorspeelt aan de EU over het reilen en zeilen in dat land...... De vraag stellen........

Weg met de EU, het peperdure gedrocht dat geen barst doet tegen corruptie en machtswellustelingen als Orbán in Hongarije......... Overigens, de sociaaldemocraten in Roemenië zijn al net zo xenofoob bezig tegen vluchtelingen, als hun 'christendemocratische' collega misdadigers in eigen land, plus o.a. Hongarije en Polen.....

Nexit NU!!

* De partij waarmee de PvdA en andere sociaaldemocraten in de EU, de fractie van de sociaaldemocraten in het EU parlement delen.

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'PSD'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten