Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 februari 2017

Jesse Klaver op de Nationaal ZorgFonds manifestatie: "Asscher is niet de vijand!" AUW!!!

Afgelopen zaterdagmiddag vond de Nationaal ZorgFonds manifestatie plaats op het Malieveld. Eén van de sprekers was PvdA grootoplichter Asscher.

Asscher werd volkomen terecht uitgejouwd door het aanwezige publiek. De jessias van GroenLinks, ADHD sukkel Klaver voegde het publiek toe, dat Asscher niet de vijand is (en men hem dus niet moest uitjouwen....) ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Asscher heeft zich de laatste 4 jaar ontpopt tot de schrik van de arbeiders, uitkeringsgerechtigden en de grote onderlaag in het algemeen! Deze kwast uitjouwen is, zoals gezegd, meer dan terecht!

Jammer dat het publiek niet meteen Klaver heeft uitgejouwd voor z'n suffe opmerking. Een opmerking ingegeven door het pluche, immers mocht de PvdA op 15 maart a.s. onverhoopt toch meer stemmen behalen dan nu voorzien, zou er wel eens een kabinet gesmeed kunnen worden, waaraan zowel PvdA als GroenLinks deelnemen.....

Vergeet niet, dat GroenLinks in een fiks aantal zaken mee stemde met het inhumane PvdA/VVD kabinet Rutte, neem alleen al het meer dan achterlijke asociale leenstelsel voor studenten, waarmee de klassenmaatschappij nog meer vorm kreeg onder dit genoemde afbraakkabinet....... Hoe bedoelt u, GroenLinks....?

Klaver is zo regeringsgeil als de pest en hij houdt z'n ijzer in het vuur, zonder de schepen achter zich te verbranden, om eens een paar cliché's aan te halen.....

Wat een vervelend hufterig oplichtertje die Klaver, gadver!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten