Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 25 maart 2012

De belasting van de politie

In plaats van de politie een beetje te ontlasten van de werkdruk, zeker nu blijkt uit onderzoek van deskundigen, dat de vorming van de nationale politie, onherroepelijk tot minder blauw op straat zal leiden, doet dit kutkabinet niets anders dan op alle mogelijke manieren, de taak van de politie te verzwaren. Uitgezakte VVD aars Opstelten en zijn VVD 'sidekick' en leeghoofd Teeven hebben op verschillende terreinen ingezet.
Als eerste het softdrugsbeleid, van dit door fascisten geregisseerde kabinet, is desastreus, zelfs buitenlandse politici waarschuwen Nederland, voor dit conservatieve zinloze beleid. Weedpas, een 'verbod' op 'te veel THC' bevattende weed en hasj. Een recept voor grootschalige handel buiten de koffieshops om en dus een vette kluif voor de georganiseerde misdaad. Politiechefs met een lange ervaring weten hoe zinloos de strijd tegen softdrugs is, maar Opstelten en Teeven weten wel beter.....
- De verhoging van tabaksaccijns, heeft de georganiseerde misdaad geen windeieren gelegd, dat blijkt wel uit het aantal vondsten van gesmokkelde sigaretten (het aantal 'vondsten' is het topje van de spreekwoordelijke ijsberg), en ook daar zal dus veel meer politie inzet nodig zijn. Het wachten is op een volgende accijnsverhoging en men zal waarschijnlijk de accijns op alcohol verhogen, die op de laatste kan uiteindelijk ook tot  smokkel leiden, nu misschien ondenkbaar, maar 'het bloed kruipt waar het niet gaan kan'.
- De jacht die op illegalen is geopend, zal de politie veel zinloze uren kosten en de politie bovendien in een zwart daglicht stellen, aangezien men zal moeten overgaan tot het controleren en eventueel aanhouden van de gekleurde medemens. Zinloos, omdat veel illegale asielzoekers die geen misdaad hebben begaan, vaak niet uit te zetten zijn en na een periode onschuldig in de cel te hebben gezeten, weer op de Nederlandse straat worden gezet, alwaar de politie doorgaat met de jacht.
- De dierenpolitie die onder druk van de PVV fascisten werd geïnstalleerd, legt al een beslag op de gewone politie, ook al ontkennen Opstelten en Amsterdamse boerenlul Teeven dat, hoe dan ook zal er tijd (die anders besteed had kunnen worden), gestoken worden in deze lamme zinloze politiefunctie, immers aan de marteling van zo'n 500 miljoen dieren in ons land, komt allesbehalve een eind.

Al deze onzin gaat ten koste van de eigenlijke functie van de politie, minder tijd voor zaken, die de burger echt raken, sterker nog de onveiligheid en het gevoel daarvan (voor Opstelten belangrijker dan de echte veiligheid) zullen alleen maar versterkt worden. Dat is dan wel weer leuk voor Opstelten en Teeven, kunnen ze weer dappere praatjes voor de camera houden, maar bovenal een 'must' voor de PVV, deze beweging heeft geen baat bij een stabiele veilige maatschappij, anders dan zo'n maatschappij onder exclusieve leiding van deze fascisten (en geloof mij maar zo'n maatschappij is allesbehalve veilig, dat heeft de geschiedenis wel geleerd).

Natuurlijk leggen de maatregelen van het oliedomme stel Opstelten en Teeven, ook een groot beslag op de belastingen, die wij burgers moeten opbrengen, te zot voor woorden. Daar zou je nog aan toe kunnen voegen, dat het gvd wel lijkt of dit stel geen deel uitmaakt van de georganiseerde misdaad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten