Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 april 2012

Sörensen slaat alweer de plank volledig mis



Het Rotterdamse PVV gemeenteraadslid en populistisch hol vat Sörensen sloeg zojuist weer volledig de plank mis bij de EO (Radio1 voor 15.30u.). Hij wilde Gerrit van de Kamp van de politievakbond ACP even te kakken zetten. Wat is het geval, Sörensen had gehoord dat de politie bezig is met staken, naar het gemurmel van deze nitwit in het begin van het gesprek te horen, ging hij er van uit, dat er al bij voetbalwedstrijden gestaakt was, terwijl de rechter dit vorige week verboden had. In de krant had S. gelezen dat er donderdag gestaakt gaat worden door de politie, maar S. die zich zonder zich te verdiepen in het onderwerp maar wat roept, ging weer eens lekker op z'n bek, de politiebond beraadt zich namelijk nog op het soort actie voor donderdag a.s. 

Hondenlul Sörensen stelde dat de politie de laatste jaren 'goodwill' heeft opgebouwd en dat dit door stakingen weer zou worden gesloopt. Nu hoeft er in Nederland maar iets fout te gaan bij de politie, of de PVV, inclusief S. staan op hun kop. Met dappere taal wordt de politie dan bijvoorbeeld gemaand keihard op te treden, omdat de politie als een stel slapjanussen zou worden gezien. Populistisch liegen, echt een kwaliteit om trots op te zijn.
Godallemachtig wat een klootzak!  Naluisteren mensen, zeker als u nog enige achting hebt voor de PVV, of hufter 
Sörensen.

Mag deze flapdrol, met grote uitzondering, alsnog teruggestuurd worden naar het Scandinavische gat, waar zijn voorouders vandaan komen?

Er is iets mis met de opmaak, mijn excuus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten