Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 2 november 2012

De Jager en Rutte hebben de banken 'goed' aangepakt

Vanmorgen werd bekend gemaakt, dat ABN Amro, ING en de Rabobank, in belastingparadijzen zoals op de Caymaneilanden, diverse vennootschappen runnen, waar de welgestelde Nederlander, op 'legale' wijze, de belasting kan 'ontwijken'. Alles geheel en al 'legaal', zo hebben de disfunctionerende premier Rutte en de met net zulke wanprestaties begiftigde de Jager (die samen voor een record aantal werklozen en faillissementen zorgden), de banken 'aangepakt': geen of lagere bonussen, maar loonsverhogingen van soms meer dan 15%, ABN Amro zou niet mogen concurreren, maar doet niet anders dan dat en nu blijkt, wat iedereen al kon vermoeden, de banken ook nog eens minstens een kwalijke rol gespeeld, door met hun hulp, de Nederlandse belastingdienst flink tekort doen. De banken werden met miljarden aan belastinggeld geholpen, om de door henzelf gecreëerde stront op te ruimen, terwijl door deze stront, de hele economie ondertussen zo goed als stil staat, mensen werkloos zijn geworden en worden, hun huis uit worden gesodemieterd en de toeloop op de voedselbanken zo groot is, dat men daar met de handen in het haar zit. Zoals gezegd, worden de zwaksten flink gepakt, en geloof mij maar, dat zal onder Rutte 2 zo blijven, zoals een aantal maatregelen al aangeven. De zorgkosten storm is gewoon een valse bliksemafleider, deze komt niet door de 1ste Kamer, zo kunnen  Rutte een Samsom hun handen in onschuld wassen en hun achterban laten weten, dat ze hun best hebben gedaan.

Teeven en de vervanger van Opstelten moeten eindelijk eens jacht gaan maken op belastingontduikende Nederlanders, en als dat, zoals in dit geval niet kan, eisen dat deze maas in de wet, als de sodemieter wordt gedicht, met eventueel het ter beschikking stellen van hun portefeuille, mocht de Kamer dwars liggen. Bovendien kan het nieuwe 'veiligheids en justitie stel' de jacht openen op foute politici, ik stel voor als eerste de hele VVD (lokaal, provincaal en landelijk) eens grondig door te lichten.

Daarnaast wordt het de hoogste tijd, dat Nederland stopt met het faciliteren, van belastingontduiking in Nederland, door bijvoorbeeld Griekse en Spaanse bedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten