Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 4 november 2013

NL-Alert op uw (nieuwste) mobiel.........

Vanmorgen werd de luisteraar van Radio1, door de rijksoverheid opmerkzaam gemaakt op een NL-Alert op de (nieuwste generatie) mobiele telefoons. Dit alles om het gevoel van veiligheid bij de burger te versterken, want daar gaat 't om, niet om echte veiligheid, dat telt niet volgens de zwaar disfunctionerende VVD pad en godbetert minister van Veiligheid en Justitie, Opstelten. Dat bleek eens te meer, toen bij de nieuwslezer van het Radio1 nieuws van 12.00 u., dit alarm op een mobiel in de studio afging om......... 12.10 u!* Volgens de site van NL-Alert, had dit alarm rond 12.00 u. moeten afgaan.
Ach, wat dan nog? Als er zwaar giftige stoffen in de lucht zitten en u wordt daar 10 minuten te laat voor gewaarschuwd, u weet dan gelukkig wel, als u 5 minuten later sterft, waar u aan overlijdt! Me dunkt, een hele vooruitgang!!!
Maar wat een veilig gevoel geeft u dit alarm hè, althans u als bezitter van de nieuwste mobiel........
Is de rijksoverheid ook aandeelhouder van een aantal mobielfabrikanten....?

*Zo leuk joh! je hoorde in de studio het alarm op een mobiel afgaan, ha! ha! ha! Zegt 'ie nieuwslezer: "zal ik 'm maar uitzetten?" ha! ha! ha! "ja laat ik dat maar doen" ha! ha! ha! ha! ha! ha! tjonge wat heb ik gelachen zeg.... ha! ha! ha! ha!

2 opmerkingen:

  1. Kreeg op 28 Oktober een (ongevraagd) NL Alert. 'Storm, blijf binnen blablabla'. Zie de bui (hahaha) al weer hangen, bij elke sneeuwvlok, bevriezing van natte weg gedeelten een NL Alert. Gelukkig gevonden hoe ik deze onzin uit kan zetten, scheelt trouwens ook uren aan batterijverbruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Anoniem,
    ha! ha! ha! Dank voor uw reactie, maar u prijst zich gelukkig met een dode kip, u krijgt binnenkort waarschijnlijk weer berichten van NL-Alert, met de vraag, of u het 'test-alarm ontving.
    Sterkte, met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen