Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 6 november 2013

PLasterk bagatelliseert afluisteren en veroordeelt het tegelijkertijd

Het leuke 'rode' baardhoedje Plasterk zei vanmorgen op vragen van SP'er van Raak, dat de VS in het NSA afluisterschandaal, alleen maar megadata verzamelde, data over wie met wie belt, maar dat er niet werd afgeluisterd. Hoewel hij dat woord 'afluisteren' daarna herhaaldelijk in de mond nam. Plasterk vindt het niet kunnen en zal de VS vragen, op verzoek van een partijgenoot, de data te vernietigen, al wist hij als wetenschapper niet, of dat technisch mogelijk is....... ha! ha! ha! ha! Voorts gaat hij de VS wel aanspreken op dit ongeoorloofde gedrag, als eerste gaat de AIVD met de Duitse geheime dienst overleggen, wat te doen tegen dit afluisteren...... De ambassadeur van de VS wordt niet op het matje geroepen, ach de VS heeft schijt aan dit kleine klotelandje, hoor je deze zwaar disfunctionerende zak, bijna letterlijk zeggen en ach, zeg nou zelf, zo erg is dit allemaal niet, al zei Plasterk vanmorgen wel in de Kamer, dat dit 'afluisteren' onaanvaardbaar is.............

Plasterk durfde nog eens te herhalen, dat de NSA Nederland gewoon om toestemming kan vragen, Nederlandse burgers af te luisteren en zo'n verzoek kan 'gewoon' ingewilligd worden door Nederland........... Bovendien wil hij Snowden niet in Nederland zien, zo herhaalde Plasterk nog eens en beriep zich op het regeringsstandpunt, dat neerkomt op het oppakken van Snowden, zo gauw hij een stap op Nederlandse bodem zet, waarna hij  'gewoon' aan de daders wordt uitgeleverd, de daders die ons misdadig hebben afgeluisterd, de VS dus! Met andere woorden, de VS wordt met zijden handschoentjes aangepakt, terwijl de klokkenluider, die deze informatie met officiële VS documenten aantoonde, zal worden gearresteerd en uitgeleverd..... Excuseer: gggvd!

Gelukkig zijn er een aantal organisaties, zoals de bond voor journalisten, die Plasterk voor de rechter dagen, vanwege zijn wanprestaties en belachelijke uitspraken in deze zaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten