Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 6 november 2013

Schrijer wil cannabis controle, zoals ook sterke drank wordt gecontroleerd........... ha! ha! ha! ha!

PvdA burgemeester en langstudeerder Schrijer, wil voor zijn gemeente Zwijndrecht cannabis gaan kweken. Op zich een lovenswaardig streven, eindelijk een eind maken aan de belachelijke gedoogconstructie, waar hocus pocus pas, telkens kleine hoeveelheden cannabis, via de achterdeur op de toonbank van koffieshops verschijnen. Schrijer was te horen in Standpunt NL* vanmiddag, waar hij een paar fikse uitglijders maakte. Zo stelde Schrijer als verdediging van zijn standpunt, dat er dan gecontroleerd kan worden op het THC gehalte, want in sommige cannabis is die stof zo sterk, dat het een harddrug is...... ha! ha! ha! ha! Schrijer ging verder: 'controles die ook plaatsvinden op sterke drank.......' ha! ha! ha! Je kan de harddrug rum kopen, van meer dan 70%, wat nu controle? Bovendien, maakt het bij alcohol niet uit hoe sterk dit is, het is altijd verslavend, in tegenstelling tot cannabis, dat is altijd een softdrug, ongeacht het THC gehalte!!!!

Overigens liet de maffia lobbyist, de uitgezakte VVD pad Opstelten, die godbetert minister van Veiligheid en Justitie mag spelen, gisteren nog eens weten, dat de georganiseerde misdaad niet bang hoeft te zijn, cannabis kweek blijft verboden in Nederland..........

*Jurgen van den Berg in de aankondiging: "of moeten we cannabis, net als andere drugs blijven verbieden?" Hé, grote flapdrol, de harddrug die verreweg de grootste ellende veroorzaakt, bovendien een zeer verslavende harddrug, is vrijelijk te koop en dus niet verboden, je kan deze harddrug zelfs gewoon in de supermarkt kopen. Jij zult wel niet weten waarover ik spreek, dus hier de naam van deze harddrug: alcohol!!!
Voorts nog even dit, ik heb je al vaker gezegd, dat je je knapzak moet pakken en spoorslags moet afreizen naar Siberië, natuurlijk met een enkele reis. En nu snel graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten