Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 maart 2014

De Hoop Scheffer: Putin had letterlijk een 'Pinokkio neus...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! En dat zegt de Nederlandse Pinokkio

Vanmorgen was de grote lobbyist van het militair-industrieel complex, de Hoop Scheffer, te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt. Hij liet al vrij vlot weten, dat hij de afstand tussen de burger en de politiek niet te groot, maar veel te klein vindt, logisch de Hoop Scheffer heeft nog liever vandaag dan morgen een dictatuur, het liefst voor de hele EU. Wedden dat er dan geen bezwaar tegen heeft, daar een grote rol in te vervullen?!!

Ach en militaire inzet op straat in Nederland en Den Haag in het bijzonder bij de komende Nuclear Security Summit, waar nu al zo ongeveer een staat van beleg van kracht is (als je goed rondkijkt op bepaalde punten in de stad, kan je dat al zien), is helaas onontkoombaar....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, en als we straks een dictatuur hebben, is dat helaas ook nodig!

de Hoop Scheffer had gisteren de persconferentie met Putin gezien en wat niemand zag, zag de H.S. wel, Putin had letterlijk een Pinokkio neus, aldus de kwast, die in zijn loopbaan al zoveel heeft gelogen, dat het al bijna niet meer op papier te vatten is, over Pinokkio gesproken........ ha! ha! ha! ha!

Natuurlijk had de H.S. een grote bek over het optreden van Rusland in de Krim en hij vond dit onaanvaardbaar. Niets over de geschonden overeenkomst, tussen de regering van Janoekovytsj, de 'oppositie' en 3 EU vertegenwoordigers, een schending die bij de EU ook al geen protest opleverde, of de afzetting van een democratisch gekozen regering, als uitvloeisel van die eerdere schending, integendeel de EU erkende deze regering onmiddellijk..... Van de Hoop Scheffer moet je al helemaal niet verwachten, dat hij aandacht geeft aan de bewijzen, dat de VS de laatste jaren miljarden heeft gestoken in het verzet tegen Janoekovytsj, daar deze teveel pro Russisch was, naar de mening van de VS, of de partij van Merkel die ook grote sommen geld stak in dit verzet. Logisch als het kan likt de H.S. niets liever, dan de aars van de VS en Merkel zit met haar partij in dezelfde EU partij als het CDA, de EVP! Merkel werd meermaals heel positief genoemd door de H.S., zij is geweldig volgens deze superhufter.

Om kwesties als Oekraïne te voorkomen in de toekomst, zou de NAVO landen als Oekraïne op moeten nemen als lid van deze organisatie, dat is de H.S wel met Clingendael hufter de haas eens, dan laat Putin het wel, een poot op de grond te zetten in zo'n land....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een gek!

Als goed lobbyist van het militair-industrieel complex, stelde de Hoop Scheffer, dat hij meer 'hard power' in Europa wil, 'we moeten een militaire vuist kunnen maken', zo sputterde de zak door, met andere woorden: we zijn te slap in Europa. In dezelfde zin zei de H.S., dat Frankrijk wel aanpakt als het nodig is........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Of hoort Frankrijk tegenwoordig niet meer tot de EU of Europa? Dat de H.S. stelde, dat er teveel werd en wordt bezuinigd op defensie binnen de EU, zal u waarschijnlijk niet verbazen van deze lobbyist van het militair-industrieel complex.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten