Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 april 2014

Blok wil huurders nog harder pakken.........

Dit bericht was eerder met andere tekst geplaatst, maar was wonderlijk genoeg een uur later verwijderd.....

De houten VVD dildo Stef Blok, vindt dat de huurders nog niet hard genoeg gepakt worden, vandaar dat hij de rechten van huurders wil slopen. Volgens deze enorme hufter moeten starters en grote gezinnen een tijdelijk huurcontract krijgen.

Huurders hebben al niet dezelfde rechten als kopers, zo gaat na overlijden het huis niet over naar de kinderen en probeert men ouderen hun woning uit te krijgen, een woning waar zij hun kinderen bijvoorbeeld in hebben groot gebracht. 'Vriendelijk', doch dringend wil men deze ouderen hun huis uit werken. Dat wil Blok dus van een legitiem dwangmiddel voorzien.....

Huurders moeten intussen net zoveel betalen als kopers, de ene huurverhoging na de andere, vorig jaar juli een minimale huurverhoging van 4%, de zogenaamde inkomensafhankelijke huurverhoging. Wat daar inkomensafhankelijk aan is, is niet duidelijk, daar iedereen die huurverhoging moest betalen, zelfs de laagst betaalden, ook dit jaar weer. Deze huurverhoging werd en wordt opgelegd vanwege het zogenaamde 'scheefwonen', dus voor huurders die teveel zouden verdienen voor hun huurhuis. Dat scheefwonen kwam uit de hoge hoed, daar er een groot tekort is aan huurwoningen. Dat tekort is ontstaan, doordat de VVD, de PvdA, het CDA, D666 en GroenLinks een gigantisch aantal echte sociale huurwoningen hebben gesloopt en daar veel te weinig en veel te dure huurhuizen voor hebben teruggebouwd. Diezelfde partijen vinden het voor het grootste deel wel prima, dat de huurders extra hard worden gepakt, wat betreft de laagst betaalden, wordt er geroepen, dat deze een hogere huurtoeslag krijgen, dat is wel zo, maar deze mensen, die vaak afhankelijk zijn van de voedselbank, en geen cent meer kunnen missen, moeten als resultaat wel euro's per maand meer betalen.......

De huurders moeten hetzelfde kwijt zijn aan hun huis, dan kopers, die in een huis wonen, dat ondanks de prijsverlagingen van de laatste jaren, nog steeds 50% te duur is. Kijk maar over de grens, niet in  de grensgebieden waar Nederlandse belastingvluchtelingen wonen, die hebben daar ook voor giga prijsstijgingen gezorgd, maar verderop liggen de huizenprijzen gemiddeld meer dan 50% lager, dan in Nederland. Huurders moeten dus een evenredige bedrag betalen, voor een huis, dat nooit het hunne zal zijn, hoewel ze een belachelijk hoge huur betalen en dan nog hun woonrechten afpakken 'op de koop toe'.

Veel huurders betalen intussen al meer dan een derde van hun inkomen aan huur, terwijl dat dat huis omgerekend in huurwaarde nog niet een derde waard is, vergeet daarnaast niet, dat een groot aantal huurhuizen niet, of slecht is geïsoleerd..... Zo worden deze huurders nog eens extra gepakt via de energierekening....

De nieuwe maatregel die Blok wil invoeren, is om 'de doorstroming' op de huurmarkt te bevorderen, men doet niets aan het bouwen van nieuwe, goedkope huurwoningen, integendeel met de verhuurdersbelasting worden de woningbouwcorporaties nog verder uitgekleed, dan dat zij via wanbeleid zelf al bereikten, de kans dat er veel meer huurhuizen gebouwd zullen worden, kan je dus wel vergeten.

Je snapt werkelijk niet waar super-aso Blok het gore lef vandaan haalt, is hij nou helemaal besodemieterd?!! Huurders pakken die het voor een groot deel al niet breed hebben, is een schoftenstreek van enorm formaat!!!

Hoorde straks in het nieuws, dat de overkoepelende organisatie van woningcorporaties, Aedes achter deze voorgestelde maatregel staat....... Huurders bestook uw corporatie met telefoontjes, mails en brieven en weiger massaal de huurverhoging, zijn ze nou helemaal gek geworden?!! Trouwens wie zit er bij Aedes in de top (o.a. politieke kleur), wonen die mensen en de top van andere woningcorporaties in huurhuizen en wat verdient dat tuig bij Aedes zelf???

Dit bericht is op 5 december 2014, door mij aangepast op fouten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten