Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 mei 2014

Hennis-Plasschaert, de juiste minister voor een nieuwe koude en wie weet zelfs een 'warme' oorlog!!

Gistermiddag was hare VVD sufheid en eend de luxe Hennis-Plasschaert te gast bij BNR's Bernard Hammelburg. Hier stelde ze dat we naïef zijn geweest bij het 'afbouwen' van de krijgsmacht (terwijl er wel 4,5 miljard wordt gereserveerd voor een straaljager, die de kwalificatie volgens de huidige normen niet mag dragen....) Naïef? Ja dit i.v.m de opgelopen spanningen tussen het westen en Rusland. Alsof het gedonder om Oekraïne en de Krim ons als een natuurramp heeft overvallen, alsof de NAVO niet willens en wetens steeds verder richting Moskou opkruipt, volkomen tegen de afspraken met Rusland in en alsof de VS de afgelopen jaren het verzet in Oekraïne niet met 4 miljard dollar op poten heeft gezet.......

Nee we moeten weer voldoen aan de NAVO regel met een uitgave van 2% van het nationaal brutoproduct voor defensie (al zei H.-P. dat niet letterlijk, was het meer dan duidelijk op te maken uit haar woorden), dat is nu 1,25% en wordt in 2017: 1,15%. hennis-Plasschaert is het dan ook helemaal eens met de kritiek van de VS, dat wij (de NAVO landen in de EU) te weinig uitgeven aan defensie........ De VS geeft 4% van het bnp uit aan 'defensie', ach en dat de VS daar illegale oorlogen mee voert en oorlogen probeert uit te lokken, een kniesoor, die daar op let...... Of wat dacht u van de enorme schulden die de VS heeft opgebouwd door die oorlogen en gigantische bedragen die het land uitgeeft aan defensie en geheime diensten. Hammelburg is een rechtse hobbezak, dus die vroeg Hennis-Plasschaert niet naar de uitgaven van Rusland of China, die zijn namelijk in de orde van grote, zoals wij die nu uitgeven, de VS geeft meer uit aan defensie, dan Rusland, China en Europa samen....... De NAVO heeft een belangrijke rol, niet bij Oekraïne, maar bij de andere bondgenoten in de buurt, vandaar dat de NAVO met de spierballen rolt, om Rusland nog even verder uit te dagen aan de grens met bijvoorbeeld de Baltische Staten........ Alsof de NAVO niet een hoofdrol speelde en speelt in de ontstane ellende en deze nu met oefeningen nog even verder opport!

Nederland is een handelsnatie en daarom hebben wij ook baat bij rust in Mali, dat de ellende in Afrika voor het grootste deel aan koloniaal Europa is te danken, daar hoor je trut H.-P. niet over. De belangrijkste redenen waarom Nederlandse militairen in Mali zitten? Welnu, om de grondstoffen en de industrie veilig te stellen (we zijn tenslotte een handelsnatie!). Grondstoffen? Ja, en de belangrijkste is uranium, waar Frankrijks kerncentrales op draaien.... Als laatste noemde H.-P. humanitaire hulp, dat was geen vergissing, het kan deze koude duivel geen reet schelen, dat daar mensen wonen, dat is duidelijk, Nederland is niet voor niets een handelsnatie!!! De situatie in Mali is niet te vergelijken met Afghanistan, zo stelde Hennis-Plasschaert, ook al werden er eergisteren 4 raketten op de Nederlandse basis afgeschoten......... ha! ha! ha! ha! ha! Daar kan door berichten van vandaag aan toegevoegd worden, dat de situatie in Mali 'zo anders' is dan in Afghanistan, dat Nederland de gepantserde wooncontainers voor de militairen, die in Afghanistan werden gebruikt, daar verkocht. 'Zo anders' die situatie, dat Nederland nu nieuwe gepantserde containers laat maken. Daar wordt nu al aan gewerkt, aldus H.-P., daarmee wekte H.-P. de verwachting, dat die containers er over 2 weken staan, maar Hennis-Plasschaert vervolgde met de mededeling, dat die containers er dus over 2, 3 of 4 maanden kunnen staan en de militairen dan 'al' in gepantserde containers kunnen slapen.......... ha! ha! ha! Ooit zo'n bedrieger gehoord?

Vrijheid is niet vanzelfsprekend*, aldus de VVD wijsneus H.-P., daar hebben we een goed uitgerust leger voor nodig....... Ja, en dan met vuur spelen aan de grenzen met Rusland!!! Hammelburg wilde ook even laten horen, dat hij heel blij was, met deze oorlogstaal, dus stelde hij: "we discussiëren nu nog over het gebroken geweertje!" (de pacifisten voor WOII), wie daar nog over discussieert werd niet duidelijk. Alsof die situatie is te vergelijken met die in de huidige tijd, bovendien hadden we bij de inval van nazi-Duitsland in mei 1940, beter ons leger zoveel mogelijk naar België en Frankrijk kunnen verplaatsen, de weerstand tegen de nazi's heeft ons ongelofelijk veel levens gekost, totaal zinloos......... Hetzelfde aantal slachtoffers was niet gevallen, als de leden van het gebroken geweertje hun zin hadden gekregen......

Vlak voor een reclame pauze, gaf ze voorzichtig aan, dat ze wel wat zag in een Europees leger, althans daar leek het wel op. Na deze pauze haastte Hennis-Plasschaert zich bijzonder snel te zeggen, dat ze geen Europees leger wil, ze realiseerde zich waarschijnlijk, dat ze het spel van Rutte moet meespelen, dus net doen, of je de EU helemaal niet ziet zitten en ondertussen het land 'verkopen' aan Brussel..... Nee, geen EU leger, maar wel meer gezamenlijke inspanningen, kon ze mooi nog even de JSF keus verdedigen. Hammelburg begon namelijk over een gezamenlijke aanschaf van één straaljager door de EU landen. Nee, nu is er al een fenomenaal groot aantal EU landen, dat de JSF koopt, 5 van de 28!!! En dan met kleine clubjes samen er tegen aan! ha! ha! ha! ha! ha!

Jezus wat een land, dat zo'n lobbyist en nitwit, minister mag spelen, ongelofelijk!!!

*Nee, sterker nog, onder leiding van haar partijcollega's, het maffia lobbystel Teeven en Opstelten, zijn we keihard op weg om een politiestaat te worden, een belangrijk kenmerk van zo'n staat: geen burgerlijke vrijheid!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten