Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 2 mei 2014

Marcel de Graaff kundig gefileerd..... ha! ha! ha! ha! ha!

Vanmorgen werd bij BNR (na 9.30 u.) het PVV Eerste Kamerlid en mislukte dominee de Graaff, kundig gefileerd door Rens de Jong (wat een verademing, deze presentator op de plek van slijmkwijl van Liempt!). Heerlijk om de Graaf volledig nat te horen gaan, ongelofelijk wat een nitwit!

De Graaff is afgestudeerd in de theologie, zo te horen is zijn specialisme het oude testament, want van alles wat jezus gezegd zou hebben, is de Graaff, gezien zijn uitlatingen t.a.v. minderheden, niet op de hoogte.

De Graaff is PVV lijsttrekker voor de EU verkiezingen en de Jong stelde hem dan ook voor het dilemma Jean-Marie Le Pen, die n.b. voor de komende EU verkiezingen, lijsttrekker is voor het fascistische Front National. Tot drie keer toe wees de Graaff erop, dat hij alleen met Marine Le Pen en haar uitlatingen te maken heeft....... ha! ha! ha! ha! Hé de Graaf, Marine Le Pen zit niet in de EU fractie, waar jij, net als haar vader, wel zitting in zal hebben, je hebt juist wel met haar vader te maken. Wat Marine Le Pen daar ook over zegt, binnen het EU parlement heb jij met Jean-Marie Le Pen en zijn uitlatingen te maken!!!! Dus ben jij straks net zo verantwoordelijk voor de uitlatingen van deze antisemiet, wat mij betreft is de PVV dat nu al!

Met het volksmennen door Wilders, het haatzaaien waar hij zijn toehoorders na de gemeenteraadsverkiezingen uitlokte "minder, minder" te schreeuwen, over het aantal Marokkanen in Nederland, daar was niets mee mis, volgens de 'dominee', dat willen wij van de PVV al jaren (minder Marokkanen), niets nieuws dus...... Het wordt de hoogste tijd, voor dit soort hufters, dat zij Hitler eens gaan bestuderen, zien hoe hij zijn toehoorders, voordat hij aan de macht kwam, opzweepte tot gelijksoortige geschreeuw t.a.v. Joden........ Nee, volgens de Graaff was het juist erg gezellig die avond..........
Ben benieuwd wat de Graaff gewoon gezellig en ongezellig vindt..........

De Graaff merkte nog op, dat zijn moeder vroeger altijd de buitendeur open had, maar tegenwoordig 's avonds de deur niet eens meer opendoet......... Hé de Graaff, dat is te danken aan angstzaaien van figuren als jijzelf, die volop de kans krijgen in de reguliere media, hun lulpraatjes te verkondigen. De kans dat jouw moeder iets zou overkomen, is op het totaal aantal senioren gezien, praktisch te verwaarlozen!

Naluisteren mensen, prima radio!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten