Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 mei 2014

Plasterk blij, excuus voor 'stemfie' propaganda niet nodig........

De rechter heeft vandaag bepaald, dat de 'stemfie' mag, al heeft de rechter er wel veel kritiek op, wettelijk staat een 'stemfie' niets in de weg. Plasterk promootte de 'stemfie', waar hij veel terechte kritiek op kreeg. Hoe kan een 'minister' in godsnaam reclame maken voor een handeling, die misbruik van het stemmen nog makkelijker maakt. Immers: u ontvangt een veel te lage bijstandsuitkering (dat daar nog mensen van rond kunnen komen, is een godswonder), u woont bijvoorbeeld in Roermond en een corrupte politicus als van Rey belooft u wat extraatjes de komende jaren, als u op hem stemt. Voorheen kon u dat beloven en in het stemhokje anders doen, nu vraagt diezelfde corrupte zak om uw 'stemfie...' Dat is nog maar één voorbeeld.
Reclame voor zo'n 'stemfie' maken door een 'minister', is het bewijs, dat deze minister totaal incapabel is voor zijn functie*. Het meest belachelijke is nog wel, dat Plasterk zelfs z'n excuus niet heeft aangeboden, voor z'n meer dan achterlijke opmerking!!!

*Dat toonde Plasterk eerder al aan, met zijn belachelijke rol in het NSA afluister/aftap schandaal, dat hij na een aantal leugens, volkomen onterecht overleefde....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten