Pagina's

dinsdag 6 mei 2014

Van Baalen, de slapende lijsttrekker van de VVD in de bocht! Houdt ramen en deuren gesloten!

Gistermorgen was Hans 'Horst Wessel' van Baalen te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt (na 9.30 u.). Over de woorden die Rutte in 2012 zou hebben gebruikt tegen van Rompuy: het dreigen met uit de eurozone stappen, zei het holle VVD vat, dat deze dit niet gezegd kan hebben, waarom niet, zal u zich afvragen, wel omdat van Baalen zijn Rutte zo niet kent....... ha! ha! ha! ha! ha!

Van Liempt had nog en stuk van de glorieuze toespraak, die van Baalen een paar maanden geleden op het Maidanplein, in Kiev hield. In steenkolen Engels probeerde de hobbezak het publiek op te zwepen, helaas na elke vertaling bleef het doodstil op het plein, geen enkel applaus. Van Baalen stelde dat hij de vertaling van zijn woorden nog wel eens uitgelegd wilde hebben, hij vond dat zijn woorden wel in een erg korte vertaling werden weergegeven..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het was de zak waarschijnlijk niet opgevallen, toen hij zijn toespraak, in de nabijheid van zijn fascistenvrienden uitsprak, dat er niemand applaudiseerde....... Van Liempt vroeg van Baalen, hoe hij over Putin's gedrag dacht. Van Baalen was net met z'n antwoord bezig, toen van Liempt hem toevertrouwde, dat veel kenners, in hun boek, Putin neerzetten als een op expansie gerichtte dictator........... Het viel me alles mee, maar Billie Turf schopte de bal niet in en stelde dat hij dat toch niet helemaal zo zag. Natuurlijk was hij, als groot lobbyist van het militair-industriƫle complex, voor het fiks uitbouwen van de Defensie begroting, zoals de lachende VVD luldoos en superlangstudeerder Zijlstra al eerder liet weten.....

En ja, de EU is corvee dienst, aldus van Baalen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat kan je wel zeggen, nadat er filmpjes van z'n dikke slapende kop op het internet verschenen, gemaakt in de 'bankjes' van het EU parlement. Maar ja, wat wil je, de levende hobbezak is meestentijds in Nederland, in een of andere studio en als hij dan een keer echt naar Brussel moet, kost dat zoveel moeite, dat hij daar ter plekke in slaap dondert!! Nou daar ging van Baalen dan ook direct op verder, dus dat hij veel van huis is, maar dat is voor het goede doel, althans hij stelde dit alles in het belang van Nederland te doen.......ha! ha! ha! ha!

Of van hij op zichzelf gaat stemmen, bij de komende EU verkiezingen, nee dat doet van Baalen niet, hij stemt op een collega van hem....... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof iedereen in Nederland van Baalen een zeer betrouwbaar figuur vindt, die je op z'n blauwe ogen kan vertrouwen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Wel wilde dhr. Turf kwijt, dat wij veel van ons BNP aan Brussel te danken hebben; de zoveelste hufter die met dit argument komt, alsof Nederland voor het achterland, niet een uiterst gunstige ligging heeft met een prima infrastructuur!!!

Zie ook: 'Rutte's EU leugens feilloos te kakken gezet'

        en: 'Van Baalen heeft een stichting die zijn persoonlijke verkiezingscampagne bekostigt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten