Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 november 2014

Onno Hoes, de klachten over overlast komen van tegenstanders van het 'coffeeshopbeleid......' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Onno Hoes, de VVD flapdrol, die zwaar onder de maat, 'burgervader' speelt van Maastricht, was vanmorgen te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt. Hier durfde deze onzalige hufter te zeggen, dat de bewoners en bedrijven, die in Maastricht klagen over drugsoverlast, allen tegenstanders zijn van het 'coffeeshopbeleid' (gadver, wat een fout samengesteld woord!) van Opstelten en Teeven, de VVD maffialobbyisten, die het wiet verkopen aan buitenlanders in de grensstreek hebben verboden*. Met andere woorden: Hoes prijst het waardeloze softdrugsbeleid van zijn partijgenoten Teeven en Opstelten, ontkent dat dit beleid de oorzaak is van de grote overlast, die velen in zijn gemeente van dag tot dag voor hun kiezen krijgen...... Vergeet niet, dat hij ook de burgemeester is van deze burgers, die hij zo te kakken durfde te zetten..... Volgens Hoes allemaal stemmingmakerij! Ik werd schijtziek van deze staccato lullende hufter en schakelde tussentijds naar andere radiostations, na een minuut of tien weer geluisterd en verdomd, dezelfde Hoes zat pontificaal te vertellen, dat hij meer agenten nodig heeft in zijn stad, niet alleen door de overlast, die de harddrug alcohol oplevert, maar ook vanwege de overlast die....... drugsdeals op straat opleveren!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoes is natuurlijk flink pissig op RTL, die Maastricht tot misdaadhoofdstad van Nederland heeft uitgeroepen, hoewel RTL dat op basis van politiestatistieken heeft gebaseerd........  Je moet dat wel in perspectief zien, volgens deze zakkenwasser, zo trekt Maastricht veel toeristen en dat geeft overlast, ook door overmatig alcoholgebruik... Ja Hoes, alcohol is zoals gezegd een zwaar verslavende harddrug, die alle andere drugs ver overtreft, wat betreft schade, zowel direct als indirect en zowel aan het individu, diens omgeving, als aan de maatschappij in het algemeen..... Hoes noemde natuurlijk niet de drugstoeristen, want dat zou meteen een dikke onvoldoende geven aan het waardeloze drugsbeleid van Teeven en Opstelten...... Althans dat heb ik hem niet horen zeggen en gezien zijn uitlatingen zal hij dit niet gedaan hebben.... hoewel....???

Vergeet u bij dit alles niet, dat met dit waardeloze drugsbeleid, de politie overwerk bezorgt, terwijl dit werk zinloos is, de ene 'wietkwekerij' is nog niet gesloten, of de andere neemt het werk over. Hetzelfde geld voor gearresteerde 'drugsrunners.....' 

* Met dit verbod, kreeg de georganiseerde misdaad de handen vrij, om niet alleen de softdrug cannabis (wiet) te verkopen aan buitenlanders, maar tegelijkertijd de Nederlandse straten te overspoelen met XTC, amfetamine en andere gevaarlijke harddrugs. Dat bleef eerst nog beperkt tot de grensstreek, maar is intussen uitgewaaierd over de rest van het land....... Opstelten werd al eens 'beloond door de drugsmaffia met een groot jacht', voor zijn inzet...... Overigens wordt het totaal foute beleid, waar dit verbod onderdeel van is, gesteund door PvdA, D666, CDA, 'Christen'Unie en SGP, 't is maar, dat u het weet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten