Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 3 november 2014

Plasterk: er zijn mensen in de kraag gevat, die niet met 'onschuldige dingen' bezig waren......... ha! ha! ha! ha! ha! Nee, dat mag je hopen, hoewel de praktijk vaak het tegenovergestelde laat zien!

PvdA onbenul Plasterk, die godbetert minister van Buitenlandse Zaken mag spelen, was vanmorgen te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt, u weet wel, de hork die z'n gasten niet laat uitspreken. “Er zijn mensen, ook in de afgelopen jaren, maanden, in de kraag gevat, waarbij dan materiaal is aangetroffen waaruit blijkt dat ze niet bezig waren om onschuldige dingen te doen”, aldus de zwaar zwetsende disfunctionerend minister van BiZa Plasterk, 'over de grote donkere wolk', die hij en z'n collega's telkens weer in het hoofd van de burger proberen te praten en daar dan bij vertellen, dat je net moet doen alsof die donderwolk de zon is....... 

Na wat gezeur van van Liempt, durfde Plasterk zelf te beweren, dat er daadwerkelijk aanslagen zijn voorkomen....... Het gaat structureel slecht met de PvdA in de peilingen, dus zal Plasterk gedacht hebben: "Laat ik nu maar met mooie resultaten komen, die niemand kan controleren, wie weet......." 

U dacht waarschijnlijk, dat Plasterk, als hij met deze bewering de PvdA aanhang wil vergroten, wel met bewijzen zal zijn gekomen..... Helaas, daar kan Plasterk niet over spreken....... Terwijl u zelf al actie onderneemt, door uw homo buurman op de fascistische kliklijn te betichten van 'jihadisme', zal u ongetwijfeld in de veronderstelling zijn, dat het dreigingsniveau op het hoogste punt is beland, zeg maar dat de stormbal gehesen zal zijn, maar nee hoor: het dreigingsniveau is dan wel 'substantieel', maar daadwerkelijke aanwijzingen voor een aanslag zijn er niet......... Hééé dat laatste komt me wel erg bekend voor...... Oh ja, dat wordt de laatste paar jaar, zo ongeveer om de paar weken verteld, hoe zit het dan met al die voorkomen aanslagen.........???? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Wat een oplichter, jezus christus!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten