Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 april 2015

Schippers is niet gewoon blij, dat de huisarts uit Tuitjenhorn zich het leven benam, nee ze is super blij!!!

Harde VVD kwaadaardigheid Schippers was gistermiddag op de radio te horen met haar reactie, op het lamme onderzoek naar de suïcide van huisarts Nico Tromp uit Tuitjenhorn. De huisarts die aan een terminale patiënt, steeds hogere doses morfine verstrekte*, maar één keer veel te veel morfine had gebruikt, waarop deze terminale patiënt overleed. U weet weel waarop een stagiaire alarm sloeg, zonder met de huisarts te overleggen, of hem te waarschuwen, bracht deze de boel naar buiten. Daarop greep het OM in, die de man 'met stoom en geweld' arresteerde. De huisarts was daar dusdanig van geschrokken, dat hij zich het leven benam........ Als de huisarts nu te weinig had gebruikt, zou je wat mij betreft een zaak hebben, maar dit.......... De weduwe van de man die zich liet 'euthanaseren', is de arts nog steeds dankbaar..... Wat een land hè, godverdomme!!!

VVD stoephoer Schippers was blij met de uitkomsten van het onderzoek, ze stelde dan ook, dat iedereen alles precies via de regels had gedaan, ze sprak nog haar extra dank uit aan de stagiaire, dat ze 'zo dapper' naar voren was gekomen, om te klikken.... gedver!!! Niet even zeggen, dat deze zaak tot belachelijke proporties werd opgeblazen, o.a. door het OM en dat er even goed naar de wet gekeken moet worden, om deze dusdanig te veranderen, dat dit soort achterlijk handelen voorgoed uitgebannen is....... Uiteraard geen woord van compassie met de huisarts en diens nabestaanden......... Wat een tyfuswijf!!!

*  Uiteindelijk overlijdt de patiënt daaraan. Dit is eigenlijk een vorm van euthanasie (palliatieve sedatie), die met instemming van de patiënt, of diens familie wordt uitgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten